elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 http://arsiv.hurriyetim.com.tr/fix2000/spormagazin/becker_sperm.htm http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~435159,00.asp
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Gözaltına alınan ve ‘Kaza oldu’ diyen berber Musa Zengin’i patronu işten attı.[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ahhaahah adam tuysuz tavuga benzemis lol[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 çocukta benzemiyor değil :) hıp demiş Boris Becker'in burnundan düşmüş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oral sex de yapamayacak insanlar artık sperm mafyasıda çıkar yakında[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 lol şu haberdede "teröristlerin amacına ulaşamadığını" yazmak isterken "turistlerin amacına ulaşamadığını" yazmışlar komik olmuş :) hurriyet de iyice bozmaya başladı ya[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Veletin modele bakın :lol: yarıldım sabah sabah[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kadın güzelmiş yanlız ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oha, doğruyu söylüyorsa hakkaten yazık adama be. aslında nafaka falan da saçma böyle durumlarda, kadın adamdan habersiz doğurmuş bir defa, bak bu senin piçin diye adama götürmüş de öğrenmiş adam, şantaj resmen.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: forgiver, 26 Temmuz 2005 08:08 tarihinde demiş ki: çocukta benzemiyor değil :) hıp demiş Boris Becker'in burnundan düşmüş abi çocuğun tipe bak ya :D aynı becker ya meauheuehaue :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Angela Ermakowa ile kısa süreli aşk yaşadığını inkar etmeyen avukatlar, "Ancak ikisi arasında sadece oral seks oldu, normal ilişki gerçekleşmedi" diye savunma yaptılar. ben burda bittim...[signature][hline]... that's me in the corner... [Bu mesaj turambarturin tarafından 26 Temmuz 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar