Dragon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 arkadaslar ben bu oyunu aldım ama elimde kredi kartı yok bi iki güne gelcek ben bu arada guest passdan giriş yapayım dedim ama oda kredi kartı istio bi çaresi yok mıu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yalandan bişiler atsanda kabul ediyo galiba. zaten para çekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu arada 10 gunluk guest accountuyla oyuna devam etmek gibi bir muhabbet var mı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evet box alırsan aynı karakterlerin ile devam edebiliyorsun.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o biraz kotu olmus ya hem guess pass bulayım hemde box alayım :) blizzard da bı iyilik yapmıyor ya iste insanları server acmaya teşvik var burada lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yok daha neler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 walla denedim tutmadı tutturan warsa tutturdugunu banada soolesin yaw kutu onumde oynayamıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ulen insanımın her yolu düşünüp blizzard ı nasıl sömürürüm olaylarını takdir ediyorum.. :D eskiden zone u somururuduk.. sonraları warcrft 3 ve ft derken .. blizzzard işi sağlama aldı artık biraz zor :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 walla somurmek felan diil parasını werdim oyunu aldım server ucretınıde oducem ama daha kredi kartım gelmedi napayıım ben şimdi hulen kafayı sıyıcam yaw ahh blizz ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 normal visa electron kartın yokmu ? bankamatik ? üzerinde visa electron yazan.. oda olur.. maestro da olur..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 walla ah bi olsa bi olsa neyse gelsin bende gunde 254 saat wow kasacam odescez blizz len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar