Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guest past

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ben bu oyunu aldım ama elimde kredi kartı yok bi iki güne gelcek ben bu arada guest passdan giriş yapayım dedim ama oda kredi kartı istio bi çaresi yok mıu bunun
Mesaj tarihi:
evet box alırsan aynı karakterlerin ile devam edebiliyorsun.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
o biraz kotu olmus ya hem guess pass bulayım hemde box alayım :)

blizzard da bı iyilik yapmıyor ya iste insanları server acmaya teşvik var burada lol[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ulen insanımın her yolu düşünüp blizzard ı nasıl sömürürüm olaylarını takdir ediyorum.. :D eskiden zone u somururuduk.. sonraları warcrft 3 ve ft derken .. blizzzard işi sağlama aldı artık biraz zor :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
walla somurmek felan diil parasını werdim oyunu aldım server ucretınıde oducem ama daha kredi kartım gelmedi napayıım ben şimdi hulen kafayı sıyıcam yaw ahh blizz ah
Mesaj tarihi:
normal visa electron kartın yokmu ?
bankamatik ?
üzerinde visa electron yazan.. oda olur.. maestro da olur..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
  • Yeni Oluştur...