Joker Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 @GEd, azmı redalert generals oynadık :D şaka bi yana benden iyisini bulamazlar :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Joker, 26 Temmuz 2005 01:26 tarihinde demiş ki: said: Selamon, 26 Temmuz 2005 01:24 tarihinde demiş ki: Savaşta amacın zaten yaşamak için öldürmektir. Kimse savaşa "hadi atın bana bir kurşunda vatan için ölmüş olayım" diye girmez. Mühim olan savaşabildiğin kadar savaşmaktır. mesela savaşta piyon olmayı kabul etmem... çünkü herzmn ölücekleri %90 kesindir... bunları onlarda bilir... anlatabildimmi... ama taktik üreten arka planda iş yapan yada uzaktan savaşan, teknik ve zekasıyla piyondan 1000 kat daha çok iş yapan insan olmayı tercih ederim... anlatabildim mi? oo supersin bap. anlatabildin cool bap. hatta roger that. millet cok meraklı di mi er olmaya [Bu mesaj Delirium tarafından 26 Temmuz 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hmm bi sürü laf yemişim =) quote falan kasamicam anlatayım ne demeye çalıştığımı. zorunlu kalırsam giderim tabi savaş bla bla, askerlikten kaçacak değilim. ama eğer arkada bırakacağım insanlar varsa(ailemden öte aşık olduğum insan falan varsa) ve 'gerçekten' tehdit altındaysa en önde ben giderim. ama eğer ailem veya işte sevdiğim insan falan filan tehdit altında değilse ne bileyim bu ülkede değillerse falan ALLAAAHU EKBEER SAVULUN LAAN diye gitmem hiçbiyere. gönüllü olarak gidip te Irakta savaşmam. Tamam sonuçta Vatan denen kavram çok önemli bu vatan için çok kan dökülmüş falan ama üzgünüm ben 'HERHANGİ BİR ZAMAN' vatan için canımı vermem. canım kıymetli falan değil herhangi bir insan için feda edebilirim, arkamda bırakacağım bir insan olmadığı sürece. üzgünüm anlatabiliyomuyum bilemiyorum.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
maddoq Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ezilmişliğini o insandan çıkarabilmek için..[signature][hline]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Nefret senin düşmanındır eğer nefret ve intikam seni kontrol altına alırsa sen artık kendini kontrol edemiyorsundur ve insanda öldürebilirsin bu yüzden[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 psikoloji kitapları oku... etkenlerini yazıyo onun dışında kin falandır[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Öyle bilgisayar oyunu gibi değil, sen savaşmadan orda tüfek tutmadan seni komutan yapmazlar. Kimse gelip de sana bikomuta et bizi demez. Komutan dediğin adam elinde mavzer bolca koşup barut kokusu yemiştir, askerin erin psikolojisinin ne olduğunu onu yaşadığı için bilir, ona göre yönetir, komuta verir. Komutanızda da bilgisayar oyununda "yes sir" diyip sabahtan akşama kadar dere tepe sınırsız koşan, kurşun yiyince hp barı giden ama devam eden adamlar olmayacak. O nedenle, bir gün türk istiklalini ve cumhuriyetini müdafaa mecburiyetine düşersem, içinde bulunduğum vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmem. Ha dangalakça hareket edip ölmem elbette ki, zaten eğitimini falan almadan da girmem savaşa. Ama ölümden korkmam o konuda, yurt için. Geceyi yekta amcadan bir şiirle noktalayım =P (off uykusuzluk+açlık+stres+gönül meseleleri falan) Doğduk, Yaşamak, yaşatmak için. Öldük, Yurt için, ulus için, Onur için, aşk için. Öldürmek niçin? Saygılaar efenim size de :P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes!
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 -what makes the grass grow? -blood, blood, blood! -what do we do for a living? -kill, kill, kill! .. full metal jacket.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Öldürmek hiç de insan doğasından uzak değil bence. Tam tersine herkes birilerini boğazlamaya, doğramaya, kurşundan geçirmeye hazır... Önümüzde duran tek engel din ve toplum hayatı gibi öğelerle düzenin sağlanması için ortaya çıkmış olan vicdan. Zaten vicdan faktörü de ortadan kalkınca (daha büyük bir amaca hizmet için öldürmek ex. din, vatan) elalemi biçmiyor muyuz? Tabii ki hiç bir şey için öldürmek yok doğamızda, benim çoğunlukla merak ettiğim; vicdan, toplum değerleri, ahlak gibi değerler geliştirmeseydik kendi rahatımız ve mutluluğumuz için ne sıklıkta birilerini öldürürdük?[signature][hline]Gods&Slaves
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 öle durumlar olurki.hakkaten katil olunası durumlar hakkaten insanlar ottan sebeplerden adam olduruolar. mesela yok ablam yemegi soguk getirdi bıcakladım tarzı şeyler goruyorum hep gaztede orda burda ama benim bile başıma katil olunucak durumlar geldi insan türü sınırları zorluo bazen[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Öne çıkan mesajlar