Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tek kelimeyle AŞIĞIM. Engine Type: Flat-4, Turbocharged (IHI - with WRC regulation 34mm restrictor) Displacement cu in (cc): 121 (1994) Power bhp (kW) at RPM: 300(224) / 5500 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 347(470) / 4000 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: AP Racing 305mm ventilated discs and 4-pot calipers front and Rear. For asphalt use, front brakes are 366mm ventilated discs with 6-pot water-cooled calipers Tires F-R: n.a. Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 172.2 × 70.2 × 54.2 Weight lb (kg): 2711 (1230) Performance Acceleration 0-62 mph s: depends on setup Top Speed mph (km/h): depends on setup Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 22 Temmuz 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ana eskiden frenleri brembo du.deiştirmişler.bide keşke asfalt lastikleriyle rseim çektirtselermiş. yeni gördüm jant larda oz du bbs olmuş bence eski tasarımı daha güseldi.bide toprak jant larının 15" olması lazım hiç öle durmuo. [signature][hline]Çarşı Alayına karşı [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 22 Temmuz 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cok guzel bı araba bence asık olmak deelde gercekten cok guzel araba[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Şu arabada tip yok ki yahu. Motoruna falan lafım yok, o ayrı bir mesele. [signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 23 Temmuz 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 evo dan daha güsel bence (zevk renk meselesi)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya hızı seviyorum.böle psikopat arabalarıda seviyorum ama haytta almam.kalitesiz bi araba.sdece süratli[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mal gerçekten güzel olmuş, gerçi biraz fazla uzatıp kıvırmışlar... Ya bu malın WRXinin sıfırı şu an kaç paradır bilen var mı?[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Evo IV tek geçerim...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 99'dan sonrakiler (tip olarak) pek hosuma gitmedi benim ya..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 çünkü eskisi daha sert bir imaja sahipti hernekadar yenilerin motorları daha güçlü ve daha seri olsalarda[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 fena değil ama bilmiyorum. ben pek bu tip arabalardan hoşlanmıyorum. alacaksın bir mercedes bineceksin kuzu kuzu..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 çok kıyak arabalar ya görünümleri çok tatlı..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 İlk kasasına hastayım bende yau. Siyah olcak böyle çok karizmatik bir araç ama daha sonra bir toyota corolla faciası.. Ardından bu kasa biraz daha iyi ancak ilk kasanın yerini tutamaaz[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar