takashi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 evet arkadaşlar runuo server kurdum arkadaşlarla biraz takılıcaz ama internete açılmıyo server ne yapmam gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takashi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 upp aşşa iniyo ya bi kişi cevap yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 adsl sanırım portu açıcaksın serverı hangi porttan açıyosan modem ayarlarından o portu açman lazım nasıl diye sorma ben de daha yeni öğrendim benim modemin ayarlarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 modem port açmak için modeminin markasını yaz googlede search et çıkar binlerce link.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar