Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

42.5 Tirilyonluk Adamım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
''Bir insanın vücudunu oluşturan tüm organlar parçalanıp satıldığında 42.5 tirilyon lira ediyormuş en pahalı parça ise kemik iliğiymiş.''
Kaynak: Penguen Sayı 148 Bilgi Kankası

Benim bir arkadaşımın yazın Bozcaada'da tanıştığı bir afro eleman vardı. Adam tek böbreğini satıp yaklaşık 80.000 dolara kara borsa diyodu hayatını çalışmadan yaşamayı pilanlıyodu. :D[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
canım tatlıdır vermem öle hiçbiyerimi :P
ama ölünce büyük ihtimalle sağlıklı bir beden sahibi olursam bütün organlarımı bağışlayacağım.Öldükten sonra benim işime yaramayacaklar.Belki bazılarının hayatı kurtulur.Hem dinsel anlamdada sorun yok ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
ben hiçbişeyimi vermem.nasıl geldiysem öyle gitmeyi planlıyorum:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
abi bu piyasadan en iyi parayı Çin götürüyor...

idam cezasıyla yüzlerce insanı öldürüyorlar her yıl...ve hepsinin organları hastanelere veriliyor..artanlarda dünya piyasasına satılıyor...organ piyasası Çinin elinde...olaya bak ya adamlar her piyasada kıral....
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 25 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
ölümüz de para ediyo yani..

ölümüz dirimizden daha çok para ediyo.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
insan vucudundaki maddelerin londra borsasindaki toplam degerinin 80$ civari bir sey olduyla ilgili bir yazida ben okumustum .

80 dolarlik malzemeden 42 trilyonluk organ cikarmak cok karli . insan uretmek lazim en yakin zamanda
Mesaj tarihi:
42.5 trilyon çok , kalçamdaki fazlalığı satsam 100 mılyar ediyor sanırım oda yeter bana.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
42,5 trilyon çok bi para diil canlı oldugunuz sürece
çünkü bu parayı almak için öleceksiniz
ölü halinizle de bu para ediosa insan
iyiymiş[signature][hline]Bornozlu Canavar
  • Yeni Oluştur...