Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 öss (daha doğrusu öys oldu artık ) için güzel bir dershane arıyorum, haftaiçiyim öncü nova şahinkaya bu üçü öneriliyor genelde; var mı söyleyecek bir sözünüz, verecek bir aklınız?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Öncü yü önermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 aha niye abi? ilk defa öncüyü önermeyen birini duydum nendenin de ayzar mısın? (ciddne ilk defa biri kötülüyo)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 gene mi gircen lan? ben tana gittim memnundum da seneye nolur bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi ailecek konuştuk yine girmek en mantıklısı gerçekten, ama iyi bir dershane bulmalıyım[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eğer tembel bi adamsan şahinkaya derim orda bi ton ödev veriolar yapmayana kızıolar fln mecburen calısıyo insanlar bizim sınıfta baya tembel ark vardı hepsi inek oldu son sene ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ege şu eren'le yiğit'in gittiği bi dersane vardı sabahtan akşama kadar olan iyi bence o..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben iletişim dershanesine gittim, guzel, 13 kişilik oluyor sınıflar, ortam guzel oğretmenler odev kontrol ediyorlar mecbur calişiyorsun, ayrıca haftada 2 dersten (istedigin) ozel ders gibi (ogretmen ile tek olarak)ders alıyorsun(rehberlik takibini yapıyor mecbur aliyorsun) 3gun etud ve her carsamba sınav yapiliyordu, ben memnun kaldım, zafer yayınlarını kullanıyorlar soruları ve ogretmenleri kalitelidir.[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 allah korusun iletişimden sakın diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 abi sanırım öncü olacak bugün öncüyle pazartesi novayla konuşucam hadi hayırlısı[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 nesi varmıs taz iletişimin? gittin mi? sen hep aynı oldun zaten, senin yaptıgın,senin yedigin senin okudugun kısacası seninle ilgili olan hersey iyi, gerisi kaka. cıkar o "at gozlukleri"ni yahu, iletişim iyi bir dershane, tan da iyi, ama okula yakın oldugu için orayı secmiştim. ne gerek var bu tavırlara anlamıyorum.[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya gitmeme ne gerek var kuran adamları biliyorum onu yaşlı bi hoca var bizim koçta edebiyatçı hayde dediler dersane kurdular. gereksiz bi dersane sınıfları falan güzel, biraz da fiyatı yüksek tuttular, hiç bi işe yaramayan dersane oldu sadece benim gittiğim güzel demiyorum ki ben güzel dersaneler olabilir, ama iletişim değil seneye tandan ii hocalar ayrılcak diye bi duyum aldım ama ne kadar doğru onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 uğur derim başka bişie demem.bursada en kaliteli işi onlar yapıyor.eğer ek bişieler istersende infoda ercan abi sayısal konusunda iyi bi şekilde yardımcı olabilir[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eet ya uğur iyi sanırım ben gitmedim ama öyle anladım bu sene össde çıkan soruların bikaçı onlardan alınmış falan diye de bişiler duydum o C(10,3) lü soru var ya 120 çıkan. o uğurda sorulmuş galba öle diolardı. pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bursada en iyi ders en kaliteli hocalar vs Novada ha ama en basarili ogrenciler oradan cikiyormu dersen hayir. Eger basarili ozel siniflara girebilen bir ogrenciysen yesilirmagi tek gecerim. ha ben normal bir ogrenciyim dersen tan dan yesilirmaktan uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya ben tan'a gittim 3. sınıftaydım ve gayet iyi ilgilendiler güzeldi yani. ama bilmiom seneye ne olur bu arada novadan bi arkadas 370 civarı bi puan aldı alan alıyo yani alamayan da var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 siz dinleyin beni uğur diyosam bi bildiğim var.soruların çıkması çok normal.benim össeye girdiğim sene tanda olup da şu an uğurda olan hocalar yaklaşık 12 soruyu tutturdular 180 de 12 baya büyük bi oran oluyor.tutturdular dediysem 1e1 tutturdular[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 valla onu bilmiom da bu seneki soruları hazırlayan gerizekalılar ordan burdan soruları beğenip koymuşlar öss'ye tübitaktan 2 tane soru alınmış harfi harfine aynı biolojide uff ne dandik bi sınavdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ahaha noldu senin hala uludağ makinamı?[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bilmiom ya yıldız olursa oraya gitçem ama düşük bi ihtimal : baska yapcağım bisi yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Uludağ makina nası iyi bir bölüm mü?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cOnsIderaTe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Birey Dergisi Dersanesi ( Aktifsistem di Onceden) baya duzgun bir dersane www.birey.com 1 senem gecti ve yine orada oLucmm[signature][hline]www.bokvarsendegeL.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: RamsesII, 25 Temmuz 2005 00:56 tarihinde demiş ki: Uludağ makina nası iyi bir bölüm mü? valla ben bursalı oldugum icin biraz da burası olabilir gibi gelio yüzdelik dilimler de azalcakmış zaten yıldız cok zora girdi ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 NOVA son 2-3 yıl içerisinde nerdeyse bütün iyi örtmenlerini kaybetti. yeni hoca aldılar mı bilmiyorum ama illa oraya gitçem diyorsan önce sıkı araştır.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Temmuz 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar