Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN'e gelen enteresan adamlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz önce pc'nın başına geçtim.Film izlerken hafif uykum gelmişti uyumak istemiştim.bi 2-3 saat kestirdikten sonra pc'nın başına geldim.Enteresan bir maile sahip biri kaydetmiş beni . Kabul ettim bende doğal olarak kimdir ne değildir diye.
-Kardeş Kimsin ? tanıyamadım ? diyerek karşıladım .Sonra web cam istdi.Kabul ettim bende cam yok ama :P ondada yokmuydu neydi iptal etti heralde bilemiyorum.ardından kımden aldın msn'i dedim.Ben görüşemem böyle herkezle vaktim yok cok falan dedim başımdan sağmak için.www.google.com'dan aldım msn'i diyo :P ondan once bi arkadaştan aldım falan.Böle basit bi kaç diyolog sonra siliorm dedim ok dedi kızmısın dedi :D bundan oncede Allaha Emanet Ol diyorum başka bi yerde görüşürsek sohbet ederiz falan şeklinde..Enteresan bi şeyler oldu.Muhtemelen arkadşlardan biri olabilir detayını bilemicem.Şimdi ;
1-Sizede bu tip şeyler oluyor mu ? acıkcası ben hem telefondan hemde msn'den olunca bu tip şeylerden pek hoşlanmıyorum.Yüz yüze gelse amenna ..
2-gerçekten merak ettim google'dan msn sorulabilir mi ?

P.S: pek kişisel bişey değil gibi durdu o yüzden buraya yazma gereği duydum.Eğer Kişisellikse gereği yapılır zaten :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
benim arkadaş bir arkadaşına benim telefonumu aratarak 2-3 kere gece yarıları sapıklık yaptırmıştı..c.tesi gecesi gene aradı...istanbul'a gelince artık resimli 3 adamı tek başına nasıl döversin öğretisi hazırlıcam...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
banada bi kaç kere oldu ama hiç birisi google dan buldum demedi.. muhteelen arkadaslarından birinden almıştır..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
o gene iyiymis .

bana ispanyolca konusan birileri geliyor . haftada en az 2-3 tane var bunlardan . ne istir anlamadim .

yuzsuzler bi de . ingilizce bir sey soyluyorum - git birader git - adam israrla ispanyolca konusmaya devam ediyor .
Mesaj tarihi:
bana da gelen olmuştu "kız mısın" sorusuna hayır diye cevap verince bir daha mesaj atmıyorlar genelde.. bir de geçen gün bilgisayar başında değilken
[spo1=msg]selam
selam
selam
selam
...... (selamlar daha devam ediyor)
^+%&#[/spo]

şeklinde mesajlar atmış. sonra ben geldiğimde gitmişti yoksa biraz kafaya alırdım :p[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
Bana da çok oluyor. Hatta bazı tipler "lütfen seninle tanışmayı çok istiyorum" gibisinden mesajlar atıyorlar. Bazıları da meşgul olduğum halde ard arda on kere "slm" diyor, cevap vermeyince içerisinde "lan,ulan..." geçen cümleler kurmaya başlıyorlar; tabiki benim de tepem atıyor, 2-3 satır birşey yazıyorum. Bu 2-3 satırlık yazıdan sonra şimdiye kadar kimse bir daha mesaj atamadı :).[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
Mesaj tarihi:
iyi sadece bana olmuyomuş :P bende sınırlenıyodum butun mallar beni mi buluyo diye :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 25 Temmuz 2005 19:27 tarihinde demiş ki:

[spo1=msg]selam
selam
selam
selam
...... (selamlar daha devam ediyor)
^+%&#[/spo]

o ben degildim degil mi?:p[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
banada bi kaç kere oldu 10 sn var kendini tanıt diyorum tanıtmazsa basıyorum block u uzuyo.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
[spo1=Hede][17:25:02] [LoVe]LiFe i: hi
[17:25:04] Zaug'na Khal: selam
[17:25:07] Zaug'na Khal: who are u
[17:25:10] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:25:16] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:25:17] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:25:20] [LoVe]LiFe i: naber
[17:25:23] [LoVe]LiFe i: ben görkem
[17:25:33] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:25:37] Zaug'na Khal: görkem?
[17:25:40] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:25:44] [LoVe]LiFe i: heee görkem
[17:25:52] [LoVe]LiFe i: bakkalında ordaki

[17:25:53] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:26:00] Zaug'na Khal: ?
[17:26:04] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:26:17] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:26:18] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:26:20] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:26:21] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:26:27] [LoVe]LiFe i: what is your name
[17:26:44] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:26:45] Zaug'na Khal: yiğit
[17:26:48] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:26:58] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:27:04] [LoVe]LiFe i: where are you from
[17:27:05] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:27:12] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:27:14] Zaug'na Khal: istanbul
[17:27:18] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:27:19] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:27:23] Zaug'na Khal: ya kimsin nesin
[17:27:25] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:27:40] [LoVe]LiFe i: Ne uğraştırıon aga bizi ya
[17:27:42] [LoVe]LiFe i: bizde seni
[17:27:46] [LoVe]LiFe i: yabancı sandık

[17:28:16] * [LoVe]LiFe iS LoVe bUt LoVe iS Lie!!![LoVe] şu anda
Çevirimdışı
[17:28:51] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:29:03] * Zaug'na Khaldun şu anda Meşgul
[17:29:04] * Zaug'na Khaldun şu anda Çevirimiçi
[17:29:13] * [LoVe]LiFe iS LoVe bUt LoVe iS Lie!!![LoVe] engellendi[/spo]

çevrimiçi çevrimdışı mesajlarını silmeye üşendim...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 25 Temmuz 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mesela bu 10 saniye öncesine ait
[spo1=Tıklayın]
memories and dead people.: do you know who i am?
Dead as dead can be: No who r u?
memories and dead people.: stolen mirrored image
Dead as dead can be: Oh, cool. I haven't talked to a stolen mirrored image before
memories and dead people.: okay, its mary, aka jammie
memories and dead people.: im in blood and roses
Dead as dead can be: Where r u from Mary?
memories and dead people.: the mailce site
memories and dead people.: ashland kentucky, usa
Dead as dead can be: Mailce site? I haven't heard about it.What is it?
memories and dead people.: malice mizer, sorry , i messed up the typing
Dead as dead can be: :)
Dead as dead can be: Hmm a RPG fan...
Dead as dead can be: How old r u ?
memories and dead people.: no, a jrock fan
memories and dead people.: 20
Dead as dead can be: 16 or smtg?
Dead as dead can be: oh
Dead as dead can be: Stolen mirrored image who is in blood and roses
Dead as dead can be: and whose age is 20...COOL!
Dead as dead can be: :D
Dead as dead can be: So how do u find my mail ?
memories and dead people.: in the mailce mizer site blod and roses[/spo][signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü

MSN Messenger hesabımı bulduğunu iddia ettiği site hakkında en ufak bir fikrim yok bu arada...

[Bu mesaj DeadSouL tarafından 25 Temmuz 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçen gün de bana birisi geldi.
msnde de benim kız arkadaşımla fotorafım var. adam sarkıyor ve inanmıyor erkek olan olduğuma. bi süre sonra inandı, bu sefer ne dese beğenirsiniz.
"sen ver o zaman msn ini nasılsa ayrılırsınız senden sora ben çıkarım :-D"
oooooooooooooooooooooha yani.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo

[Bu mesaj Sly-One tarafından 25 Temmuz 2005 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dün akşam oldu bu.. copy paste değil kendim yazıorum

medo: hello
ben:hi
medo: woman or man
ben: gay
medo:woman or man
ben: lesbiean
ben: plant
ben: ok im a woman
medo: wat is your name (aynen böyle)
ben: melisa (sallıorum tabi)
medo: oh
medo: i love melisa
.
..
....
böyle gidiyo.. Sonra send me your picture dedi bi resim yolladım buraya koymayayım mideniz kaldırmaz eheh[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
sly cok iyiymiş abi oda :) neyse ben mutlu oldum ya gerizekalılarla tek uğraşmıyomuşum meğerse ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
bana bi kere bisexuel bi herif gelmişti yavşadı resmen ben de alexinin msni verdim =P (alalal ben neden hep alexiye pislik yapmaya çalışıyorum ki? hmm. eylenceli oluyodu sanırım.)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
zhuhuhuhuuaaa bu ne bea

ya bana genelde mailin çok ilgimi çekti ondan ekledim diye gelenler var direk allaha yakın bana uzak olun diyorum bunlara[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Mesaj tarihi:
bana hergun ortalama 20 kişi gelio, eklemıyorum artık listeme ama mesaj atabiliri seçiyorum, gelen ilk mesaj ''selam burak naber'' şeklinde. tanımam etmem merhaba kimsin diye soruyorum ben pagan dan xxx naber nasılsın.

muhabbetin devamında ya edit istiyor yada jaila gırmış çıkartmamı ıstıyor. ignorelamakdan gına geldi[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Banada oldu 1 kere msn açık uo oynuyodum çarı macroya bıraktım çıktım odadan cebime bi msj geldi msne baksana die.
Baktım tanımıyorum.
Kimsin numaramı nerden buldun dedim?
Google saolsun dedi.

Hayyddaa dedim... Baktım haklı bunu açtım :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mesaj tarihi:
Birebir aynısı oldu .. Allaha emanet ol diyen adam baya dinci çıktı falan sonra baya tartıştık artık cevap vermiyorum yani söylenilen herşeye direk inanılır mı bu kadar ?
Sonrada kız avına çıkıyo msn den hayvanlar[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Tornado Of Souls
Mesaj tarihi:
olur abicim valla internet degil mi?..

gir google'a yaz search kısmına bi:
inurl:"passwd.txt!" ya da inurl:"orders.txt!"

bak neler cıkıyor karsına, hangi sitelerin admin'lerinin sifreleri cıkıyor :D
Mesaj tarihi:
icqda olurdu ama msnde olmuyor[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
valla ben hiç rastlamadim boyle birseye galiba msn adresi olarak gmail i kullanmam iyi bir neden...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 25 Temmuz 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
garbage

insanlar ne kadar güzel yorum yaparken sen ne kadar anlamsiz bişey yazmışsın ? garbage'lik ne var bunda ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
Deniz Gezmiş
  • Yeni Oluştur...