Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 mykoda bana su 2 hafta boyunca yardım eden herkeze teşekkürler.. asla clanla tam uyum saglayamadım edemedim...ginede cogunuzu (p4tr1ot, master of bilememn arasırada militan ) cok sevdim sevecegim. artık bıraktım ben yokum... hepinize ii kasmalar... oynamasamda daima noobz klanını destekliorum.... ve özellikle bana dün pk dan ilk defa zevk almamı saglayan ve ilk defa bu kadar yüksek levelli olmamı saglayan arkadaşlarımı tekrar tekrar öpüyorum, seviyorum.. saglıcakla kalın....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Geçmiş olsun :-)[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UknighteĞ Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 özel msjlarla accountunun açılmasına yardım etmiştim.. o usko muydu my ko mu? (bunu teşekkür etmesi için söylemedim (böyle düşünen yok dimi!!!)) Bu arada ne denilebilir ki... allah bizide kurtarır inş... :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 myko idi ve cok saolasın :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 abi su charı satsam fln birine cidden bende bırakmak istiyorum baydı bea 60 olamıom param yok pt yok bi sürü mal var offf
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hadi geçmiş olsun o zaman. Hayatında başarılar. Bi de agresifliğini bir kenara bırakırsan (Ki benim gördüğüm kişilğinin büyük bir bölümünü bırakmak demek bu :P) senin için gayet iyi olacaktır. Hoşça ve dostça kal...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı?
Öne çıkan mesajlar