Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World Of Warcraft'ın yanında iyi gidebilecek bir mmorpg?

Bone

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 25 Temmuz 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
Oyun dünyasında Blizz. gibi tecrubelisi bence yok.

hehe,dogru,o yuzden wow bu kadar yuzeysel ve duzmantik bir oyun.Oyuncularin cogunlugunun halen d2 oynadiklarini sanmalari da guzel bir arti.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

Seni tanısam mmorpg konusundaki cahilliğine vericemde tanımadığım için bişey veremiyorum. Blizzard'ın geçmişini bilmiyor olmanı da tanısam cahilliğine vericem yine veremiyorum. Her neyse.. Oyun dünyasında Blizzard isminin sahip olduğu şöhreti sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Tek düzelik problemi oyuncunun sorunudur, oyun insana bir yere kadar eylenceyi verebilir. Hayallerindeki esneklikteki mmorpg kapının dışında var sadece.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

WoW bir MMORPG, eğer ki oyunu tek düze yapan birşey varsa sadece firma değil, bir o kadar da playerlar olmalı.
Fakat kabul edilmesi gereken birşey var ki blizzard'ın artık oyun içinde hikaye değişikliklerine gitme zamanı geldi.
Çok radikal değişikliklere gerek yok fakat, event halinda
yapılacak küçük şeyler insanları çok eğlendirecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun zaten durmadi ki? surekli yeni instance geliyo, yok bg geliyo. adamlar 2 haftada bir patch cikarip yenilik getiriyolar... bence bu oyuncularin doyumsuzlugu.

@Leath, anlayamadim ben senin mesajini... "insanlari hala d2 oynuyo sanmalari"?!?!? insanlar hala kitleler halinde d2 oynuyolar.

DnD Online WoW'a rakip degil. hatta ayni kategoride bile degil. hatta ve hatta umariz wow oyunculari o tarafa gecmez. sonucta oyun pvp'den ve "skill kasma"dan cok zevk icin oynanacak bi oyun. oyle hardcore oyuncularin gelip lvl20 karakter yaratmalari yok dragon kesmeleri falan... olmasin zaten...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...