cherokee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Meraba arkadaşlar. Çok klasik bir soru olabilir ama ne yapayım merak ettim. Şu anda oyun piyasasında yeni veya eski farketmez , şöyle ticaretle uğraşabileceğim, vurdusu kırdısı olmayan diplomasi vs gibi takticler geliştirip kendi başımızın çaresie baktığımız bir MMOG var mı acaba ? Değişik bir tat arıyorumda... Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Vurdusu kırdısı olmayan a tale in the desert diye bir oyun vardı sanrım emin değilim adından.Mısırda geçiyordu ve uygarlığı baştan kurmaya çalışıyordun. Söylediğin tarz bir mmorpg bulman zor olacaktır ama aramak istersen Buraya bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bende Böyle bir Topic açıcaktım ama hazır Açılmış burdan Sorayım ... Arkadaşlar Knight Online Tarzı Ücretsiz Mmorpg Varmı acaba.?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 knight online mmorpg değil mmo. anarchy online eğer expansionlarını almazsan ocak ayına kadar ücretsiz. daha kalabalık ve tanınmış başka oyun var mı bilmiyorum eğer istediğin buysa.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Knight Mmorpg demedim zaten,ona benzeyen bir Mmorpg varmı diye sadece sormuştum ... Bulduğum bi kaç Oyun var ama Ücretli Çıktı .. Danışmak istedim sadece ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 vurdusu kırdısı olmadan öyle bir şey bulman zor ama dofus var. İstediğin gibi ticaret yapabilirsin :P savaşma istersen farketmez. Bir bs ol kas skillini büyülü silahlarını yap ticarete giriş olay sana kalmış. İstersen avcı veya balıkçı veya istersen kolye ve yüzük yapan biri ol ne ararsan var :) en güzeli vendorlar satmıyorlar silahları. İnsanlar senden almak zorunda kalıyor buda ticareti ortaya çıkartıyor. Eh istersen gel gelirsen pati olarak bir grubumuzda mevcut oyunda... www.dofus.com/en edik : buda dofus hakkında biraz bilgi :) http://forum.paticik.com/view.php?id=123293[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 25 Temmuz 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Endless Online adlı bi oyun buldum .. Buyrun Güzel ve şirin bi oyuna benziyor,Clientını indirdim Ve Server Kapalı Gibi Bir Hata veriyor ... Birde Dungeon Fighter adlı bi oyun buldum Ama Account nasıl alıcam,Oyunu nasıl indircem bilemiyorum çünkü Sitesi Korece :( 2[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: zaidral, 25 Temmuz 2005 18:51 tarihinde demiş ki: knight online mmorpg değil mmo. LOL? WTF?[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 A Tale In The Desert hiç savaş olmayan ve mazleme topla, üretim yap ticaret yap olayı ile geçen bir mmo. Free trial de var 30 saatlik (girmessen azalmıyor süre). http://www.atitd.com[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 25 Temmuz 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 dungeon fighter open beta da açılcak :P bizim orda pati grubumuz var revana ^^ Endless ise sanırım şu an yenileniyordu tam bi bilgim yok. Dungeon Fighter için kssn gibi bi numara lazımdı :P işte korelilerin internet numarası o olmadan oynayamıyorsun ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Saolun arkadaşlar dofusa bi göz gezdiricem ilginç bir oyun gibi duruyor..A tale in the desert ' ı da bir inceleyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya çok sıkıcı bir oyun a tale in desert ben girdiğimde ne grafik vardı ne bişi ^^ hiç sevmedim o yüzden ve çok saçma geldi lol :P ama dene tabii bende denedim 1 saat filan dayandım :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 A Tale In The Desert 2 de gördüğüm (daha doğrusu kuzenim indirdi ben de izledim) kadarıyla ilk indirip açtığında oyunu grafikler fln yüklü değil, oyun içinde eğer gerekiyorsa yükleniyor. Savaş falan yok işte tamamen mazleme toplayıp üretim yapmak üzerine kurulu, şiddetten baygınlık geldi diyenler oynayabilir. [Bu mesaj flyblast tarafından 25 Temmuz 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: BeIlow, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya çok sıkıcı bir oyun a tale in desert ben girdiğimde ne grafik vardı ne bişi ^^ hiç sevmedim o yüzden ve çok saçma geldi lol :P ama dene tabii bende denedim 1 saat filan dayandım :D Oynadım gayette güzel oyun... Hatta harika diyebilirim hasta olmuştum.Dua bile ediyordun O derece emote lar var.[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben pvp adamayım eruu :P sevmiyom dua etsem gerçek hayatta ederim :D yani ne bilem ticaret yapsam oyunda öle actionsuz gerçek hayat gibi amacım benim geçek hayattan uzak olup kendimi tatmin etmek sıkıcı işte bananeeee[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 pvp adamıymış sie.. Sen olsan olsan Ezik olursun huee...[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Dungeon Fighter Eyer Düzelirse,Orda Oynarmıyız BeIlow,Erutan ve Diğerlerimiz? Yada Bir tane MMorpg bulup Orada oynasak güzel olmaz mı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 erutan gelmesin almam ona acc korece oyunlardan nihoho ravena biz şu an dofus tayız pati olarak beklerim ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar