Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 merhabalar benim bi sorum olcakti playerlar login olunca sol tarafada journal diye bisey geliyor serverin tanıtımı veya bazı konıular yaziyor onu kendime gore duzeltmek istiyorum bunu nasıl gerceklesitirim..Tesekkuer ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 helpp.scp'in içindeydi sanırım.O senin scriptlerine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya nebula tabanlı scp ler yani nebulanın scplerini kullanıyom simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 journalı düzenleyemezsin de spherebook.scp (orjinali böyleydi) den said: [SCROLL SCROLL_GUEST] Welcome Guest Traveller you have entered ! A Guest account has been opened for you Your life in this world is transient at best. Consult with for a permenant account.kısmını ayarlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 oyuna login olundugunda direk acilan scroll, scroll_motd olmali. kendine ait bir mesaj panosu olusturabilirsin. atiyorum, said: [scroll scroll_deneme] ... bunu'da spheretables'da ki on=@login'in altina src.scroll scroll_deneme diye eklersen olmasi lazim.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar