Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Player ölümsüz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar player char açıorum ölümsüz .allshow çek,ip baktığım zaman idling yazıor eventlerı kontrol etitm invul veren event yok nerden acaba bide nbl kullanıom scpleri[signature][hline]Forever Rock
Mesaj tarihi:
hm invul o zaman adam?
allshowda yazması lazım ama..
serverı kapayıp açmayı denesene

[Bu mesaj taz tarafından 24 Temmuz 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
wolcano nıcım heros bır takım sorular sordum bana onları yanıtlarmısın eger bır fıkrın varsa lutfen cevap beklıyorum sorum su ama ıcnde daha ayrıntılı bır sekılde yazıyor
1.sphere yı acmak ıcın ne yapmam gerekıyor
sphre re ye tıkladıgımda server termınaterd by error-3 dıyor bu nedemek ben sunucuyu nasıl accam ?
Mesaj tarihi:
said:
heso, 25 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
adamı hitsini 10 yap ondan sora adamı bandajla healle.

tamamen meraktan soruyom Xhearonda Staffmıydın ve nickin Rebel miydi
Mesaj tarihi:
said:
Heros, 25 Temmuz 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
wolcano nıcım heros bır takım sorular sordum bana onları yanıtlarmısın eger bır fıkrın varsa lutfen cevap beklıyorum sorum su ama ıcnde daha ayrıntılı bır sekılde yazıyor
1.sphere yı acmak ıcın ne yapmam gerekıyor
sphre re ye tıkladıgımda server termınaterd by error-3 dıyor bu nedemek ben sunucuyu nasıl accam ?

bu sorun bendede var kardeş bak sphere dosyasının içinde bazı dosyaların eksik save , scripts vs vs gibi azıcık ingilizcen varsa bak altta yazıyo hangi dosyalar oldugu orayı okuyarak sorunlarını halledersin iyi oyunlar
Mesaj tarihi:
beyler anlamadınız galiba adam ölmüo hits 0 başka lcient açtırdım başkası bağlanıo servera ama yinede pırç bi türlü öldüremedim adamı :D
Mesaj tarihi:
adama vuruyosun canı gidiyo gidiyo ama en sonda 0 da kalıyosa
bi yerde on=@death triggerı altında bi yerlerde return 1 var demektir.
onlara bakcan
Mesaj tarihi:
az önce benede de oldu adam oldugu boyutan başka bir boyuta geciyor bir tane staff char ile player char ac ikiside oyunda olsun sonra .admin diyerek kafesle de sonra kafes icine geliyor .cast 59 yap reslensin sonra ver .kill gebersin sonra tekrar resle düzeliyor.
Mesaj tarihi:
önce o adamdaki butun eventları kaldır yanee .xshow events diyip orda gordugun eventları ornegin e_fix,e_blah,e_paradarbe
falan filan onnarın hepsini kaldır [.xevents -e_fix , .xevents -e_blah] sonra bi daa dene hade kolay gele
Mesaj tarihi:
tazın ve chernobelin dedigi gibi playerdaki eventleri kontrol et sonra o eventlere tek tek bak içlerinde on=@death olanları incele eger on=@death in altında return 1 var ise ondan dır.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
  • Yeni Oluştur...