Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Player ölümsüz

yvz5

Öne çıkan mesajlar

wolcano nıcım heros bır takım sorular sordum bana onları yanıtlarmısın eger bır fıkrın varsa lutfen cevap beklıyorum sorum su ama ıcnde daha ayrıntılı bır sekılde yazıyor
1.sphere yı acmak ıcın ne yapmam gerekıyor
sphre re ye tıkladıgımda server termınaterd by error-3 dıyor bu nedemek ben sunucuyu nasıl accam ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heros, 25 Temmuz 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
wolcano nıcım heros bır takım sorular sordum bana onları yanıtlarmısın eger bır fıkrın varsa lutfen cevap beklıyorum sorum su ama ıcnde daha ayrıntılı bır sekılde yazıyor
1.sphere yı acmak ıcın ne yapmam gerekıyor
sphre re ye tıkladıgımda server termınaterd by error-3 dıyor bu nedemek ben sunucuyu nasıl accam ?

bu sorun bendede var kardeş bak sphere dosyasının içinde bazı dosyaların eksik save , scripts vs vs gibi azıcık ingilizcen varsa bak altta yazıyo hangi dosyalar oldugu orayı okuyarak sorunlarını halledersin iyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

az önce benede de oldu adam oldugu boyutan başka bir boyuta geciyor bir tane staff char ile player char ac ikiside oyunda olsun sonra .admin diyerek kafesle de sonra kafes icine geliyor .cast 59 yap reslensin sonra ver .kill gebersin sonra tekrar resle düzeliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...