yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 arkadaşlar player char açıorum ölümsüz .allshow çek,ip baktığım zaman idling yazıor eventlerı kontrol etitm invul veren event yok nerden acaba bide nbl kullanıom scpleri[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 .kill çekince ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hitsi 0 da kalıo ölmüo[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hm invul o zaman adam? allshowda yazması lazım ama.. serverı kapayıp açmayı denesene [Bu mesaj taz tarafından 24 Temmuz 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ııh olmadı başka yol warmidur[signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Staff eventi falan olmasın :) , ßir kere başıma gelmişti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eventların hepsini kontrol et on=@death diye arat orda return 1 falan varsa kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya oyundan çıkmış adama kill çekince nolur bi halt olmaz ama adam girince ölür töbe töbe :D[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 adam oyundayken kill çeksende birşey olmaz oyuna girince olur.belki server safe modede olabilir. ama diğerleri ölüyor mu bilmiyorum...[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ölüyken kill çekiyodur büyük ihtimal[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bence sen allshow cekip .kill veriyosun sonra ise olmedini görüyosun oyuna girdin anda da o char olur dostum. Bide söle dene Cift client ac ve öle dene bakalim nolcak.[signature][hline]www.seventy.gen.tr Seventy Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 adamı hitsini 10 yap ondan sora adamı bandajla healle.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 wolcano nıcım heros bır takım sorular sordum bana onları yanıtlarmısın eger bır fıkrın varsa lutfen cevap beklıyorum sorum su ama ıcnde daha ayrıntılı bır sekılde yazıyor 1.sphere yı acmak ıcın ne yapmam gerekıyor sphre re ye tıkladıgımda server termınaterd by error-3 dıyor bu nedemek ben sunucuyu nasıl accam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: heso, 25 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: adamı hitsini 10 yap ondan sora adamı bandajla healle. tamamen meraktan soruyom Xhearonda Staffmıydın ve nickin Rebel miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Heros, 25 Temmuz 2005 11:42 tarihinde demiş ki: wolcano nıcım heros bır takım sorular sordum bana onları yanıtlarmısın eger bır fıkrın varsa lutfen cevap beklıyorum sorum su ama ıcnde daha ayrıntılı bır sekılde yazıyor 1.sphere yı acmak ıcın ne yapmam gerekıyor sphre re ye tıkladıgımda server termınaterd by error-3 dıyor bu nedemek ben sunucuyu nasıl accam ? bu sorun bendede var kardeş bak sphere dosyasının içinde bazı dosyaların eksik save , scripts vs vs gibi azıcık ingilizcen varsa bak altta yazıyo hangi dosyalar oldugu orayı okuyarak sorunlarını halledersin iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 beyler anlamadınız galiba adam ölmüo hits 0 başka lcient açtırdım başkası bağlanıo servera ama yinede pırç bi türlü öldüremedim adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 adama vuruyosun canı gidiyo gidiyo ama en sonda 0 da kalıyosa bi yerde on=@death triggerı altında bi yerlerde return 1 var demektir. onlara bakcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 öncelikle kulandigin verisyon ne 55i ise scirptleri vede eksik olan ne varsa gözden gecir. Rc serisi ise Sphere.ini icine agree=1 yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 az önce benede de oldu adam oldugu boyutan başka bir boyuta geciyor bir tane staff char ile player char ac ikiside oyunda olsun sonra .admin diyerek kafesle de sonra kafes icine geliyor .cast 59 yap reslensin sonra ver .kill gebersin sonra tekrar resle düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 önce o adamdaki butun eventları kaldır yanee .xshow events diyip orda gordugun eventları ornegin e_fix,e_blah,e_paradarbe falan filan onnarın hepsini kaldır [.xevents -e_fix , .xevents -e_blah] sonra bi daa dene hade kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yoo alakası yok bi serverda staffım ama o server diil.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tazın ve chernobelin dedigi gibi playerdaki eventleri kontrol et sonra o eventlere tek tek bak içlerinde on=@death olanları incele eger on=@death in altında return 1 var ise ondan dır.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 tamam tamam çözdüm sorunu ama on=@death le alakası yokmuş başka bi şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 neymiş?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar