Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzleyince Gaza Getiren Filmler

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Blade ve godfather serileri(bir de bazen Starwars).Hele godfatherı ilk izlediğimde 1 ay etkisinden çıkamamıştım.Okulda saçları geriye yatırıyordum böyle don corleone gibi falan...Hatta kızın biriyle konuşacağım,ya işte şuraya beraber gidelim mi gibi birşey diyecektim aramızdaki diyaloğu aktarıyorum:
Ben:NE dersin şuraya şuraya gidelim mi ha?
Kız:Ya ben gelemem arkadaşım doğum günü var
Ben:Sen bilirsin.BEn hayatımda istediğim herşeyi elde ettim bu zamana kadar!
Kız:....[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 16 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
Blade ve godfather serileri(bir de bazen Starwars).Hele godfatherı ilk izlediğimde 1 ay etkisinden çıkamamıştım.Okulda saçları geriye yatırıyordum böyle don corleone gibi falan...Hatta kızın biriyle konuşacağım,ya işte şuraya beraber gidelim mi gibi birşey diyecektim aramızdaki diyaloğu aktarıyorum:
Ben:NE dersin şuraya şuraya gidelim mi ha?
Kız:Ya ben gelemem arkadaşım doğum günü var
Ben:Sen bilirsin.BEn hayatımda istediğim herşeyi elde ettim bu zamana kadar!
Kız:....

euhueuh yarıldım :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

fight club ve back to the future I II III ( Van Halen , Wild West vee gelecek ile ilgili fantaziler silsilesi )[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Scarface
Starwars
Pulp Fiction
Godfather
Rocky

Bu filmer çok kötü gaza getirir beni hele scarface :D Filmiz izledikten sonra Ben Gidiyom Uyuşturucu ticareti yapcam Mafya olacam Diyodum :D... IM TONY MONTANA!! IF YOU FCK WITH ME YOU WILL FCK WITH THE BEST[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

Die Hard 3 (ne blim patlayan trenden çıksak, gemiye atlasak samuel jackson abimiz central partktan geçerkene "sen hep bu yayaları mı hedef alıyorsun" diye bize kızsa, ambulansa çağrı yapııp peşinden takip etsek, 3galon ve 5galonluk damacanalarla 4galonluk su elde etmeye çalışsak,amerikanın 21.başbakanı kim bunu öğrensek .. sonunda da tabancayla tel vurup, helikopter düşürsek..)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

lotr özellikle o buyuk savaşlarda ki muzikle beraber alınan gaz
blade de aynı şekilde muzik eşliginde vampir kesme
MI serisi.gene aynı şekilde muzik eşliginde olunca :)
matrixi saymıyorum ztn muzige gerek yok hareketler yetio

daha cok var ya çatışmalı vurmalı kırmalı ve gusel muzikli her film[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...