RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Blade ve godfather serileri(bir de bazen Starwars).Hele godfatherı ilk izlediğimde 1 ay etkisinden çıkamamıştım.Okulda saçları geriye yatırıyordum böyle don corleone gibi falan...Hatta kızın biriyle konuşacağım,ya işte şuraya beraber gidelim mi gibi birşey diyecektim aramızdaki diyaloğu aktarıyorum: Ben:NE dersin şuraya şuraya gidelim mi ha? Kız:Ya ben gelemem arkadaşım doğum günü var Ben:Sen bilirsin.BEn hayatımda istediğim herşeyi elde ettim bu zamana kadar! Kız:....[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: RamsesII, 16 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki: Blade ve godfather serileri(bir de bazen Starwars).Hele godfatherı ilk izlediğimde 1 ay etkisinden çıkamamıştım.Okulda saçları geriye yatırıyordum böyle don corleone gibi falan...Hatta kızın biriyle konuşacağım,ya işte şuraya beraber gidelim mi gibi birşey diyecektim aramızdaki diyaloğu aktarıyorum: Ben:NE dersin şuraya şuraya gidelim mi ha? Kız:Ya ben gelemem arkadaşım doğum günü var Ben:Sen bilirsin.BEn hayatımda istediğim herşeyi elde ettim bu zamana kadar! Kız:.... euhueuh yarıldım :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 The Girl Next Door izleyince insanın okulu sallayası geliyor :) (ama gel gör ki uzamasın diye yaz, kış çabalamaya devam ediyorsun :) )[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 italyan işi filmden sonra go-cart ihtiyacı hissettim =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 braveheart starwars serisi lotr serisi gibi[signature][hline][ quote ]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: [ quote ]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın [ /quote ] Allah Karayollarının Belasını versin !!! [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Cennetin Krallığı Filmden çıkınca Kudüs' e gidesim geldi valla[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 I Robot, kollarımı çıkarttırıp yerine biyonik kollar taktırmayı düşünüyorum şimdi, filmde Will Smith'in sol kolu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 fight club ve back to the future I II III ( Van Halen , Wild West vee gelecek ile ilgili fantaziler silsilesi )[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 blade braveheart xxx vs vs.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 trainspottingi izleyincede gaza geliyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Gladiator Star Wars Serisi Bir de Dünya'yı Kurtaran Adam şey diye gaza getirir: -Ula biz de mi film yapsak -Evet olm bunlar bile yapmış, hade yapıyoz film... :P[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 terminator 1 er ryani kurtarmak xXx 1[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 the last samurai bravehearth gladiator highlander[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Yeniden, FantasTurk ...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ninja kaplumbağalarda feci gaz olurdum çocukken. onun dışında gladiator star wars[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Butterfly Effect i izledikten sonra çok acayip olmuştum kendimi boşlukta hissettim(bunalım oldu biraz..) Requiem For a Dream i seyrettiğimde film çekme istediği uyandı [Bu mesaj _Mikael_ tarafından 22 Temmuz 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Turist Omer uzayda[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Scarface Starwars Pulp Fiction Godfather Rocky Bu filmer çok kötü gaza getirir beni hele scarface :D Filmiz izledikten sonra Ben Gidiyom Uyuşturucu ticareti yapcam Mafya olacam Diyodum :D... IM TONY MONTANA!! IF YOU FCK WITH ME YOU WILL FCK WITH THE BEST[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 amelie FDGSFDJFYIDTDIGHMFX!!!!!!!!111111 *bayılır*[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Die Hard 3 (ne blim patlayan trenden çıksak, gemiye atlasak samuel jackson abimiz central partktan geçerkene "sen hep bu yayaları mı hedef alıyorsun" diye bize kızsa, ambulansa çağrı yapııp peşinden takip etsek, 3galon ve 5galonluk damacanalarla 4galonluk su elde etmeye çalışsak,amerikanın 21.başbakanı kim bunu öğrensek .. sonunda da tabancayla tel vurup, helikopter düşürsek..)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Braveheart[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Em başta , yıllardır Brave Heart Fight Club, Last Samurai LOTR[signature][hline] Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 oha kafama sokiyim fight club'ı eklemeyi unutmuşum.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 star wars her zaman elime bo yu alıp etrafta uçup kaçmamı sağlar...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] terör=şalvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 aynı filmler üzerine dönüp dolanıyoruz yok mudur farklı..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 lotr özellikle o buyuk savaşlarda ki muzikle beraber alınan gaz blade de aynı şekilde muzik eşliginde vampir kesme MI serisi.gene aynı şekilde muzik eşliginde olunca :) matrixi saymıyorum ztn muzige gerek yok hareketler yetio daha cok var ya çatışmalı vurmalı kırmalı ve gusel muzikli her film[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar