Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Boach sen ne anlarsın :D her oyunu oynuon hiçbiinde bişi tutturamıon :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo
molko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaslar oyunu almayi dusunuyorum fakat kafama takilan bir soru var.Ben bu oyunu 2. pcye kurmak istyorum cunku 1. sinde isim geregi ps,freehand vs. hep acik olmak zorunda. Kurmak istedigim pc p4 1.6, ve 64mb gf2 mx400.Biliyorum yazdiginiz min. gereksinimlerin biraz altinda:).Sizce oyunu bu sistemle oynayabilir miyim?
Raistlin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Oyun süper arkadaslar sıkılıcağınızı sanmıyorum bağımlılık yapıyor hatta biz genelde sabahlıyoruz valla Dark Saga klanı ise muhtesem herkesi bekleriz......[signature][hline]Raistlin Tr Elemantalist/Monk LvL 20 Europe
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya hala benim oyunum gelmedi acaba ne zaman gelir cok merak ediyorum bana yardim ederseniz cok sevinirim.... Sanirim 7 sinde istemistim....[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benimde 7sinde shipped oldu sendit den aldim bu hafta icinde gelmesini bekliyorum.sabirr... :)
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oyun geldi bana ama 1 tane daha cdkey lazim.plaync.com dan aliyim dedim 45 euro diyo.acaba benmi biseyi yanlis yaptim.cunku bi arkadas plaync.com da 10 milyon daha fazla demisti.45 euro 72 ytl yapiyor.ben herhalde biseyleri yanlis yaptim cunku sendit.com ile arada bu kadar ucurum olamaz degilmi? [Bu mesaj Shimone tarafından 14 Temmuz 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 3 gündür çekmedi parayı sendit. Adamlar onlarda kayıtlı adres ile bankaya kayıtlı adresin örtüşmesi koşulunu istiyor para çekmek için. Bunun için de bankayla temasa geçiyorlar. Tabi banka (finansbank) biraz kötü(!) olunca işler uzuyor. Para çekme süresini kısaltmak için adınızın ve adresinizin geçtiği herhangi bir faturanın fotoğrafını çekip (jpeg veya bmp formatında) yollamak yetiyormuş öyle yapacağım heralde.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 45€ e plaync'den aldım şimdi karakter secme ekranında karakterlere bakıyom ama bişi anlamadım :) pve sevmeyen pvp seven bi insanım umarım bu oyun keser beni... (azcik sizliyor, sendit'ten ucuza almak varken plaync'den aldim :) )
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bu sendit hala yollamadı bana bu oyunu. Hala acquired from stok diye yazıyor. Senditte kendi adımla olan hesapta babamın kredi kartını kullandım acaba ondan mı vermediler kargoya acaba.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Büyük ihtimalle o yüzdendir, genelde cc üzerindeki isim ve alıcı isminin aynı olmasını istiyor yabancı siteler. Bir nevi koruma.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 İsim ve adres onaylaması var senditte. Sendite verdiğin isim ve adresle bankada kayıtlı isim ve adresinin aynı olması lazım üstte de yazdığım gibi. 1 hafta sürdü benim karttan parayı çekmeleri. O da adıma ve adresime düzenlenen 3 farklı faturanın, ekstrenin resmini çekip yollayınca oldu.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel
Psc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ben tam 3 kartla 21 gün uğraştım en sonun da annemin ismine sipariş verdim onun kartını kullandım ve aynı adres ve isimdeki telefon faturasını scan edip iki ayrı email ve fax ile yolladım adamlar insaf etti 21 temmuzda "Item Shipped" oldu şimdide bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek. hadi ben istanbuldayım herhalde 5-7 güne gelir kuzenede aldık o eskişehirde acaba ne kadar sürecek. Umarım bu kadar uğraştığımıza değer
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yaw electron olmuyormus zaten adamlar parayi çekemedik diyince biraz anladim gibiydi babam bankaya sorunca olmadigini ögrendim. 15-20dk evvel sanal kartla basvurdum. Bakalim nolcak. Araniza girmek için can atiyom. insallah bir an evvel katilirim size. Bu arada benim klavye manyadi bazi türkçe karakterleri tanimiyor. I yerine 1 yaziyor küçük olarak veya sh yapacagimda _ oluyor. Bu arada ben bu soruyu niye buraya yazdim acaba. Baska yere yazsam post da kasmis olurdum ya neyse post kasmak filan yalan.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ya benim pc kaldırırmı acaba wow sıktı artıkt aGW geçmeyi düşünüyorum pc p4 1.5 768 mb 266 mhz ram ati 9550 256 mb ekrankartı. gerisi hede hödö rahat rahat oynayabilirmiyim aslında wow da bile kasıyor ama neyse..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Unreal motoruyla yapildigi icin fazla kasicagini pek fazla dusunmuyorum... WoW da fazla kasmiyorsa Gw de fazla kasmaz diye dusunuyorum... Benim de bilgisayar p4 1.6 512 (333 ddr)geForce fx 128. bidi bidi bidi iste... Zorlanicagini dusunmuyorum pek...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bende almayı düşünüyorum aynı şekilde wow dan sıkıldım.benim önümde iki engel var şimdi ekran kartım çok kötü mx420 ram cpu vs yeter onlar problem değil mx 420 yle oynayabilir miyim yani oynayabilir miyim derken min. detailde oynamakta istemiorum yani anladınız siz. 2. engelim wowdan sıkılınca başka bi mmo almaya karar verdim önce gw mu matrix online mı karar veremedim bende hiç araştırmadan hangisi ucuzsa onu almaya karar verdim.matrix i 10 pound a bulunca aldım hemen..şimdi tabi gw un aylık ücreti olmadığını öğrenince matrix elimde patladı.içinizde matrix online keyiyle gw keyi takas edecek varsa pm atsın[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar