Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Finalde evsahibi sırbistan karadağ ya yenildik ve 2. olduk. Fakat iyi taraftan bakalım, bu arkadaşlar ne olursa olsun daha "genç" statüsünde ve 6000 kişiye karşı oynadılar. Sırbistan karadağ ev sahibi avantajını iyi kullandı valla.Bizim milli takımdaki arkadaşların çoğunu canlı gördüm(bu sene gençler şamp. burdaydı hatta çoğuyla yanyana oturdum :D). Bu arkadaşlan 16 yaş altından beri 3. kez final oynuyor ama 3 ündede 2. oldular :P bu jenerasyon çok iş yapıcak orası kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sonlarda bakabildim ikincilikte güzel.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 cenk akyol geleceğin yıldızlarından olacak gibi.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 cenk atlantaya gidio zaten.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 maçı 3. periodunun sonların da yakaladım.sırpistan harbi i sawuna yaptı onlar doğrru sawunmayı buldular ama bizde o pek yoktu bence bizmkilerde bişeyler wardı??? ya daha i olabilrlerdi bence şanpionlugu alırdık ama çok basit hatalar yaptık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 cenk harbi iyiyde bir ara sazı ele alacam diye baya batırdı..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 jenerasyon mükemmel gördüğüm kadarıyla. Cenk iyi oyuncu bi aralar sazı elime aldım havası vardı ama :) Takım oyunu göremedim. Set hücumu yapamadık. Sırplar gayet güzel oynadılar. Bu jenerasyon oldukça iyi işler yapar...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 mehmet yağmur biraz daha ağırlığını koysaydı çok iyi olurdu. zaten burda şampiyona da en iyi guard seçildi , harbi çocuk döktürüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar