Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nefret Edildiğinizi Düşünmek?

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

said:
orc_lord, 30 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki:
Konu çok açık şu sıralar düşünüyorum gibi selam veren yok dostlarımı kaybediyorum gibi sıkılıyorum bunalıyorum sizede olmuşmuyudu :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*

doğaldır yani icq listeme ekledim diye bi dövmediğin kaldı yani ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khirsah, 30 June 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
Bole sen konusuyosun ama onlar seni duymuyo gibi ne biliyim sanki sen bi yabancıymıssın gibi davranılıyo heralde[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
bu benim çevremde de oluyo.
mesela abilere sesleniyom bişi olunca duymuyolar gidiyom bi daha duymuyo dürtüyom bu seferde ne dürtüyon lan diye azar işitiyom :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth
Sosyal ağlarda paylaş

takımda var bizim ole mlsf :( :( acaip kotuyum su an kimseye bisi yapmadım arkadan felan hic konusmadım ama bi anda hepsi sırtını dondu cok kotuyum su aralar :([hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

beyler nedenini söyliip sizi rahatlatmaya çalışıcam ; yaz tatili başladı artık arklarla (okulda falan görüştüünüz) fazla görüşemiosunuz o yüzden böyle gibi görünüyo OLABİLİR bazen banada olurdu böyle şeyler kontrol altına aldıktan sonra normale döndü merak etmeyin insanlar GERÇEQ dostlarıyla dostluğunu çok büyük hataları olmadıkça bitirmezler hatanız varsada çekinmeden özür dileyin hatamsı olan herşeyde özür dilerseniz başınız belayada girmez bazı insanlar bunu küçük düşmek gibi görürler o benden dilesin şeysi yaparlar ama yannış bol bol sry falan diin barışı koruyun her gün sebze yiyin çimlere basmayın SAKIN AĞAÇLARA ZARAR VERMEYİN gaza geldim (tabiki sadece tavsiye bunnar ama ağaç kısmı önemli)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help...
Sosyal ağlarda paylaş

eved bende ole hissederdim ozelikle yazlarda ve arkadasların tatile uzaklara gittiginde.
evde oturdugunda dusunucek cok zamanın oluyo. fazla bunlarla kafa yorma. okula basladıgında gene eskisine doner buyuk ihtimal.

icqda cvp vermemmelerini de belli sebepleri olabilir. kendini fazla uzme[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel şöyle bi topic bulsamda içimi döksem diyodum :)
başlıyoruz
Herkezin benim onları sevdiğim kadar beni sevmediğini düşünüyorum telefonda yada yüz yüze konuştuğum kişiye bişey söylerken önerirken suratında gördüğüm en küçük oynama , mimiksel hareketi çok takıyorum ne ima etmeye çalıştığını düşünüyorum...
aslına bakarsanız biraz safım ben.....birisinin yalan söylediğini bile bile istediğini yaptığım bile olur
öyle şeyler oluyoki
nefret ediyorum bazı insanlardan bazende
öyle bişey yapıyorumki
kendimi sevmiyorum :)
yapmak istemediğim şeyleri sadece başkaları için yaptığım olur...[hline]
Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi.........
Dellenenrüzgar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...