Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konu çok açık şu sıralar düşünüyorum gibi selam veren yok dostlarımı kaybediyorum gibi sıkılıyorum bunalıyorum sizede olmuşmuyudu :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 aynen ;( 1 aydır falan bunu dusunuyorum cok yakin arklarim disinda herkes (paticik vs vs falan da dahil) herkes nefret edio kesin benden ;([hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Aynen abi eski okulumdan çok iyi arklar vardı sanki aramıza bi uçurum girdi.Bi de bana sey oluyo bole konusacak konular tukeniyo sanki aramızda........[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: orc_lord, 30 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki: Konu çok açık şu sıralar düşünüyorum gibi selam veren yok dostlarımı kaybediyorum gibi sıkılıyorum bunalıyorum sizede olmuşmuyudu :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* doğaldır yani icq listeme ekledim diye bi dövmediğin kaldı yani ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 evet oyle oluyor tabi.. ancak bu duygu şuan çok yoğun birine selam varip konuşmak bile ppf :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 kermit sinirlenirim tabi abuk subuk şeyler atarsan :) yok başın şeymiş fln :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bole sen konusuyosun ama onlar seni duymuyo gibi ne biliyim sanki sen bi yabancıymıssın gibi davranılıyo heralde[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Khirsah, 30 June 2003 22:14 tarihinde demiş ki: Bole sen konusuyosun ama onlar seni duymuyo gibi ne biliyim sanki sen bi yabancıymıssın gibi davranılıyo heralde[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar bu benim çevremde de oluyo. mesela abilere sesleniyom bişi olunca duymuyolar gidiyom bi daha duymuyo dürtüyom bu seferde ne dürtüyon lan diye azar işitiyom :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 olabilir :( kimin kalbini kırdıysam kötü bişi yaptıysam affola :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ne şekilde olursa olsun size karşı hissedilen bir "duygu" sonuçta,görmezden gelinmekten kat kat iyidir.En azından varolduğunuzu hissettirir[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bence benim taktiği uygula sessiz dur hiç kimseyi şeyine bile takma ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 takımda var bizim ole mlsf :( :( acaip kotuyum su an kimseye bisi yapmadım arkadan felan hic konusmadım ama bi anda hepsi sırtını dondu cok kotuyum su aralar :([hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Üzülme yawrum düzelir düzelir:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 beyler nedenini söyliip sizi rahatlatmaya çalışıcam ; yaz tatili başladı artık arklarla (okulda falan görüştüünüz) fazla görüşemiosunuz o yüzden böyle gibi görünüyo OLABİLİR bazen banada olurdu böyle şeyler kontrol altına aldıktan sonra normale döndü merak etmeyin insanlar GERÇEQ dostlarıyla dostluğunu çok büyük hataları olmadıkça bitirmezler hatanız varsada çekinmeden özür dileyin hatamsı olan herşeyde özür dilerseniz başınız belayada girmez bazı insanlar bunu küçük düşmek gibi görürler o benden dilesin şeysi yaparlar ama yannış bol bol sry falan diin barışı koruyun her gün sebze yiyin çimlere basmayın SAKIN AĞAÇLARA ZARAR VERMEYİN gaza geldim (tabiki sadece tavsiye bunnar ama ağaç kısmı önemli)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 cunku sana zamanında en yakın arkadasın bılgısayar gıbı geldı sımdı anlıyosunkı bılg deıl! zamanında senı arayanları soranları bılg yuzunden gerı cevırdın ama sımdı yenı yenı herseyı anlıyorsun lol be ne dedım ben :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Hatasız Kul Olmaz Hatamla Sev Beni......[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 vay be çok klas söz :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 birsürü kişiye selam verdim tepki yok :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Tepkisizlik bazen en güzel yanıttır[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Khirsah'ı en klas sözler yazan kişi olarak kabul ediyoruz :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 eved bende ole hissederdim ozelikle yazlarda ve arkadasların tatile uzaklara gittiginde. evde oturdugunda dusunucek cok zamanın oluyo. fazla bunlarla kafa yorma. okula basladıgında gene eskisine doner buyuk ihtimal. icqda cvp vermemmelerini de belli sebepleri olabilir. kendini fazla uzme[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bende hissediyorum hatta en iyi arkadaşımın bile benden nefret ettiğini düşünüyorum (bu durumda en iyi arkadaşım olmuo tabi) ama takma zamanla geçio öyle olmadıını anlıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Çok kötü bir duygu ama hiçbirzaman umutsuzluğuna kapılmayın kesin yargıya vararak kafanızdan uydurmayın.(-Kesin ediyo,evet kesin benden midesi bulanıyoo).[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ne güzel şöyle bi topic bulsamda içimi döksem diyodum :) başlıyoruz Herkezin benim onları sevdiğim kadar beni sevmediğini düşünüyorum telefonda yada yüz yüze konuştuğum kişiye bişey söylerken önerirken suratında gördüğüm en küçük oynama , mimiksel hareketi çok takıyorum ne ima etmeye çalıştığını düşünüyorum... aslına bakarsanız biraz safım ben.....birisinin yalan söylediğini bile bile istediğini yaptığım bile olur öyle şeyler oluyoki nefret ediyorum bazı insanlardan bazende öyle bişey yapıyorumki kendimi sevmiyorum :) yapmak istemediğim şeyleri sadece başkaları için yaptığım olur...[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 şimdi sen icq den adamlar slm bab naber felan diyosundur :) o da o sırada ya cs oynuyodur yada wr3 oynuyodur. Bibakar oyunun ortasında makine bi kasılır titreme yapar ana mesaj icq den. kafayı yer sonra senide mesajınıda haa diye başlar :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar