Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i am an orc

GeeM

Öne çıkan mesajlar

said:
Estel_Anorien, 29 Ocak 2003 17:29 tarihinde demiş ki:
Bi süre için tamam da daha sonra cok civiklasmiyor mu?? attack sayisi falan bitince acaip sIkILIyorum ben.[hline][small[ hline ] [ /quote ]

Querquobad Quane [SnowLords]

İyide nette oynana herşeye bir limit vardır gerek dcde gerek archmagede gerek burda, turn olsun attack sayısı olsun. Daha öncede oyunlar oynadım turn sayısı sonsuz olan inan bana onlardan daha çabk sıkılırsın hem attack sayısı bitmese (yada şimdikinden daha fazla olsa) varya senin elindeki para 1 saat için yürütülür asker falan kalmaz asl ozaman cıvkı çıkar[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

Kara Tahta katılın size güç ve koruma sözü veriyorum (nereye kadar onu bende bilmiyorum az önce saldıra saldıra folloş etmişler beni :p)[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche
Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni dizaynda oynayamiyorum??[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
"The performance of dark-dr is a must-see of the year..."
- New York Times

"...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.."
- BBC

"...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor."

- Atilla Dorsay

Querquobad Quane [SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 29 Ocak 2003 18:45 tarihinde demiş ki:
Bende seni arıyorum saldıracam çaktırmadan sinsice ama bulamadım :)[hline]tHe Original fi$h

Join My Army

Ben daldım sana ama defansın iyiymiş :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Nefr tarafından 31 Ocak 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim linke niye tıklamıyorsunuz arkadaş? Kitliicem bak topii, tıklayın çabuk hepiniz =P

Bu arada bu topici bilgisayar oyunlarına veya nete taşısam yerinde bir hareket olur sanki, ama o zaman nasıl tehdit etçem sizi bilemiyorum =]
*!Zed'e paslamaya karar verir*
Sosyal ağlarda paylaş

Azmo senin linkin ne? Birbirimizin linklerini boş bırakmayalım, ben nete her girişimde Mandrakeye ve knight_of_rose'a mutlaka uğruyorum, ayrıca monarchıma ve ırkıma ihanet etme pahasına bonecrusherı da ziyaret etmeden geçmiyorum =]

Hatta knight_of_rose'un bütün officerları bana linklerini ve nicklerini atarlarsa özelden, liste halinde çıkarırım buraya, tıklarız beraberce. Para kolay kazanılmıyormuş bu oyunda, sıkılmadan önce üç beş attack yapalım elaleme =]

Edit: Arcane'in katkıları gözardı edilmeyecek tabii, krallıktaki en iri solucana onun adını vereceğiz =P

[hline]KoC linki a.k.a. sıkılıyorum ofiste

[Bu mesaj Nefr tarafından 31 Ocak 2003 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...