-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Amann olmuyor seninki :)[hline]tHe Original fi$h Join My Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 bi daha deneyelim[hline]Baltamızın ucundaki kan bizi nice savaşlara çağırıyor. bu uğurda beraber savaşmak için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 heeeeeeey oldu yaşasın yaşasın *!sevindirik olur*[hline]Baltamızın ucundaki kan bizi nice savaşlara çağırıyor. bu uğurda beraber savaşmak için! [Bu mesaj Nefr tarafından 29 Ocak 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Olmuş bu sefer, tıkladım da arada, siftahı benden olsun =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 bu sefer de emotionda batırdım *!gıcık olmuştur*[hline]Baltamızın ucundaki kan bizi nice savaşlara çağırıyor. bu uğurda beraber savaşmak için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 up *!imza denemiştir aslında topic en üsttedir zaten*[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Niye? Olmuş işte negzel emotion da. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 said: Estel_Anorien, 29 Ocak 2003 17:29 tarihinde demiş ki: Bi süre için tamam da daha sonra cok civiklasmiyor mu?? attack sayisi falan bitince acaip sIkILIyorum ben.[hline][small[ hline ] [ /quote ] Querquobad Quane [SnowLords] İyide nette oynana herşeye bir limit vardır gerek dcde gerek archmagede gerek burda, turn olsun attack sayısı olsun. Daha öncede oyunlar oynadım turn sayısı sonsuz olan inan bana onlardan daha çabk sıkılırsın hem attack sayısı bitmese (yada şimdikinden daha fazla olsa) varya senin elindeki para 1 saat için yürütülür asker falan kalmaz asl ozaman cıvkı çıkar[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Kara Tahta katılın size güç ve koruma sözü veriyorum (nereye kadar onu bende bilmiyorum az önce saldıra saldıra folloş etmişler beni :p)[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
666 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 buda benimkisi katkıda bulunursanız sevinirim Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Kara Taht şehrini kurdum sonunda, yakında kalesinide dikcem[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Bende seni arıyorum saldıracam çaktırmadan sinsice ama bulamadım :)[hline]tHe Original fi$h Join My Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Linkinde çalışmıyor.[hline]tHe Original fi$h Join My Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 banada tıklayın level 2 upgradeleri tamam sehrimin level 3 ler 2 gun icinde olur insallah:) tıklayın yardım edin :P[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Yeni dizaynda oynayamiyorum??[hline] Sam, 18 Ocak 2003 16:01 tarihinde demiş ki: "The performance of dark-dr is a must-see of the year..." - New York Times "...dark-dr plays the admin character of the topic, reflecting the fury of an santa orc.." - BBC "...dark-dr bu başlıkta kendini aşıyor." - Atilla Dorsay Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 30k lık birine saldırıdım 9k aldım hey hey.. ;)[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 said: -Wissy, 29 Ocak 2003 18:45 tarihinde demiş ki: Bende seni arıyorum saldıracam çaktırmadan sinsice ama bulamadım :)[hline]tHe Original fi$h Join My Army Ben daldım sana ama defansın iyiymiş :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon [Bu mesaj Nefr tarafından 31 Ocak 2003 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Benim linke niye tıklamıyorsunuz arkadaş? Kitliicem bak topii, tıklayın çabuk hepiniz =P Bu arada bu topici bilgisayar oyunlarına veya nete taşısam yerinde bir hareket olur sanki, ama o zaman nasıl tehdit etçem sizi bilemiyorum =] *!Zed'e paslamaya karar verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Aranızda samecly, Honorius, Loranor ve Ariane olan varmı?[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 HAR DE HARR ben geldim nefr ehhe banada yardım yapın HARRRR[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Hoşgeldin. Şimdi diyorum ki; zaten sevgili monarchımız bol bol defans puanı sağlamış bize, ben bu durumda saldırı üzerine yoğunlaşsam daha mantıklı olur değil mi? Oyle olur herhalde. [hline]KoC linki a.k.a. sıkılıyorum ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 her tıklayışınızda bir başka solucan amacımıza hizmet edecek ulu solucan adına saldırııııın ![hline]UrZa, 15 Aralık 2002 03:32 tarihinde demiş ki: dünde faust multi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 beyler bne size tıklayabildiimce tıklıyorum umarım sizde bnaa dıklıyorsunuzdur[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Azmo senin linkin ne? Birbirimizin linklerini boş bırakmayalım, ben nete her girişimde Mandrakeye ve knight_of_rose'a mutlaka uğruyorum, ayrıca monarchıma ve ırkıma ihanet etme pahasına bonecrusherı da ziyaret etmeden geçmiyorum =] Hatta knight_of_rose'un bütün officerları bana linklerini ve nicklerini atarlarsa özelden, liste halinde çıkarırım buraya, tıklarız beraberce. Para kolay kazanılmıyormuş bu oyunda, sıkılmadan önce üç beş attack yapalım elaleme =] Edit: Arcane'in katkıları gözardı edilmeyecek tabii, krallıktaki en iri solucana onun adını vereceğiz =P [hline]KoC linki a.k.a. sıkılıyorum ofiste [Bu mesaj Nefr tarafından 31 Ocak 2003 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 bu savaş demektir...[hline]UrZa, 15 Aralık 2002 03:32 tarihinde demiş ki: dünde faust multi yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar