Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tırnak sanatı cihazı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tırnak boyamak bela bir işken bir de oraya resimler filan çizmek (çizdirmek) çok daha meşakkatli bir iş. Cihazımızın adı Printnail. Bir nevi baskı makinesi. Tırnaklara sanatsal baskılar yapıyorsunuz. Japonlar gene yapmış bir hoşluk. Alet Türkiye'de de satılıyor siteye dikkat edersiniz. Ayrıntılı Bilgi[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Mesaj tarihi:
sen ne diosun bu da bisimi Japonyada `nail art school` diye universite sewiiyesinde okul war , google dan nail art diye aratin nebicim baskialr war tirnaklarin ustunde gorun... ( onceden belirttigim takintim yusunden bu konuda genis bilgfim war heheh ):D
Mesaj tarihi:
Zaten hep şu parmak arası,terlik modası yuzunden oluyor.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
eheh valla bence cok guzel.baska bi cihaz gormustum daha once.amerikalılar yapmıstı.zaten oje surmek fazla zaman alıo.iyi olmus.[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
said:
namesiz, 25 Temmuz 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
Zaten hep şu parmak arası,terlik modası yuzunden oluyor.

flip flop diorz..
bu arada ayak icinmiydi o ben bakmamistim el sanmistim iyy booo'
Mesaj tarihi:
Tırnak değil sanki balık familyası :P[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi

[Bu mesaj namesiz tarafından 25 Temmuz 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...