Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 arkadaşlar bu son zamanlarda çıkan site üzerinden oynanan çok oyunculu oyunlara bir yenisinide biz eklesek olmazmı..yani benden fikir vermesi sizden yapması :D daha öncede bi kaç topik açılmıştı sanırım... ama benim fikrim şöyle...elf savaşçı rahibe felan yetiştirsek...elf aileleri kursak savaştırsak vs.. böyle bi sistem kurulabilirmi...yada böyle bir sisteme sahip yabancı bir sunucu varmı...varsa nasıl araklarız vs...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 güzel fikir destekliyorum[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 aynen bendede destek....(jarlaxe)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya biraz daha acabılıcekmısın ? mesela düzenli bir şekilde genç yaştan karakterlerle FRP'ye başlasak gıbı bışı mı dıyosun ? yani biraz daha açarsan basmadı bana henüz[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu fikirde diğer binlercesi gibi hayal ürünü olmakla sınırlı kaldı..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Dark Elf hıyearşısını ozetleyen bır Spıder Queen bırde Underdark Cıtıes pdflerını bulun cok kapsamlı anlatımlıdır her ıkısıde yardımı dokunucaktır..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yaf hayal olmasın ya cok kusel bı fıkır...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 inanılmaz güzelde yeterli yazılım bilgim yok hatta hiç yok...bilen bir pati çıkarda uğraşırsa...parası neyse veririm :-)[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bendede uc bes bısı cıkar[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 King of chaos gibi mi olacak diyorsun?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Cok guzel ve gelecegi olan bir fikir..simdi ben bunu dusundum ama soylemedim dersem beni linc ederler:)..ama uzgunumki patideki yetkili kisiler masaustune destek olmuyorlar hemde hic..Magic tek basına ne yapsın..paticik adı altında boyle birsey yapılsa site Eksisozlugu gecer reputasyonda :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Lütfen biraz daha açın ne bilem birden merakım kabardı:D[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mesela bir örnek veriym Mandaoğulları(Mandoo) ailesini kurdum...evin anası Matron Fatma çocukları vs...belli bir saat içinde çocuk doğursun mesela...şansa kız yada erkek doğsun...belli bir orandada üstün yetenekli evlatlar doğsun...pati kent gibi herkes bir yer belirlesin kendine kendi çapımızda gelişip kapışalım..ogame gibi vs..en güçlü aile olsun vs... gerektiğinde dışarıdan gelen saldırılara karşı birleşelim yada biz saldıralım..böyle şeyler işte...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 evler olur.rank atlarsın bi evi yenince.o evde senin yerine geçer.güsel olabilir aslında.zira menzoberranzan rulz.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Herkesin bi evi olması hos olmaz..belli baslı saglam aileler yaratılır GM ler tarafından..sonra bizler bunlara uye oluruz..bu sekilde reputasyon kazanmaya calısırız ...bunuda GM ler belirler :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 alakası yok evler olucaksa herkesin olmalı...menzoberranza da bilem 100 den fazla vardı sanırım...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Güzel bir fantazi olur ama kkim kasacak uygulamak için. Ha bir de adamlar ben "drow" rp si yapıyorum diye her türlü haltı yiyen küfür eden adamlar dolar yani [Bu mesaj Wispy tarafından 21 Temmuz 2005 02:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yok drow rp yapcaksan kufur etmiycen usta kufur orc rpsine giriyo :D drowda kufur yerine kilici sokcan adama kuytu biryerde[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bencede hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bunada bir el atın..karakedi duy sesimizi...yap bir kıyak paticanlara...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar