visaoglu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Arkadaşlar herkese merhaba. şu wow denilen oyunu şiddetli tavsiyeler üzerine oynamaya karar verdim yalnız sanırım benim ihtiyacım olan dosya bir patc dosyası. Bunun direk sıfırdan 1,6 ya upgrade eden dosya olması ile bulduğum patci indirdim 160 mb lik bi downloaddan sonra acı bi şekilde anladım ki meğer bana uk değil us olanı lazımmış :) neyse forumları takip ederek fileplanet denilen adresden gerekli dosyayı da buldum ve indirmeye başladım ama herhangibir download programı yoktu (dap, getright vs..) neyseilk downloadum 20 mbdeyken makine resetleyinde resume etmeyi beceremedim ve tekrar başladım, dosya 200 mb civarı iken makine tekrar dondu ve reset atmak durumunda kaldım. şu an elimde 160 mblik yarım kalan bi dosya, 20 mblik bi yarım dosya daha var (daha doğrusu çeyrek diyelim) halimi tahmin edersiniz ki makinede yüklü işler olmasa muhtemelen pencereden ağağı doğru bi gezinti yapmak durumunda kalacaktı... neyse sorum şu ki böyle bi olay başına gelen bir arkadaş varsa lütfen bu dosyalara nasıl resume yapabileceğim konusunda da beni bilgilendirir umarım. lakin bir kere daha baştan beklemek istemiyorum veya beklesem dahi aynı şeyin başıma gelmeyeceği garanti değğil yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 blizzardın downloaderı var oyuna gırınce açılan,baştan başlarsın ama guvenlıdır. Baştan başla bence bende gerı almasını bılmıyorum getrıght flashget vs kullan bence[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar