horten Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kaçırmak olmaz 2. defada yatırdılar biletleri ama 3. ye de ordayız :D
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 feci heyecanlanıyorum biletimi aldım gözüm gibi bakıyorum valla =)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 oh be. bayaadır gitmiyodum konsere, bu ilaç gibi gelicek doğrusu.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 arkadaşar pati'den kimler gidiyo? ben tek başıma gidicem büyük ihtimalle. buluşalım beraber coşalım. öm den ulaşın lütfen bana acil. ayrıca elimde 1 adet fazla bilet var ve aldığım fiyata 35 milyona satıyorum. alın alın .) alın bu da msn: [email protected] (edit:msn) [signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 23 Temmuz 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 pekala, üst üste 3 mesaj oldu ama ne yapayım zaman aşımı işte. arkadaşlar bilet var diyodum tükettim onu ben .) neyse artık herkese iyi eğlenceler. konser sonrası yorum yazmaya dönerim.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 çok güzel konserdi ama child in time, speed king i falan çalmadılar. en azından insan sometimes i feel like screaming' i çalar. bi ara çalar gibi oldular da caydı herifler sora =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ne çaldılar merak ettim[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 black night, lazy, highway star falan. bi de üsküdara gider iken. =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 lazy, space truckin, highway star, smoke on the water, hush, black night hatırladıklarım. Burn calmadılar o kotu oldu. İlk once bir saatte keseceklerdi sonra millet bagırınca 3 şarkı daha caldılar. Süper olmasa da güzeldi eglenceliydi.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 nah keserlerdi 1 saatte zaten. olsun yaşlılar sonuçta daha fazlasını kaldıramazlardı. ama güzeldi yine de. videoya falan çektim bazı şeyleri, birkaç tane de resim var ama çok yorgunum yarın koyarım..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 onumde yaşlı bi amcanın teki cekiyodu gorevli bir kadın geldi cekmeyin dedi gitti sonra dondu vhs kasedi istedi, vermedi adam eheh. yanımdaki adama da fotograf cekmeyin dedi. ne guzel cekiyodu halbuki amcam. Soloları falan çekti ama çakal izler evde hehe.
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bir de davetli olarak beleş gittim konsere, basın ilişkilerim sagolsun :-p
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kapıdaki herif 17 yaşında olduğuma inanmadı yeşil bileklik taktı bana hahaha. ben telefonla çektim valla bazıları fena değil videolar da idare eder yani ses falan iyi değil ama olsun torunlarıma göstericem haha.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 deep purple konserine gitmiş hala torunlarını duşunuyor :) upload edersen kotu de olsa kalitesi bakılır falan guzel olur. Bir de birkaç bişey daha yazıyım. Torbalarla giriyorduk su kraker vs. Poşeti istediler girerken, kısa bir dumur anı yaşadık. Sonra içerde bir şişe kolaya 6 milyon verince kendimize geldik lol.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kahretsin uyandım.konser alanı daha kapılar açılalı 15dk falan olmuş.arkadaşlar.ben.herifin tek yaptığı şey baterinin üstündeki perdeyi kaldırmak oldu ve biraz şov yaptı kim olduğunu bilmiyoruz. ama hayvan sahnede kulağını karıştırdı bariz bir şekilde.e efsane bunlar değil mi? :) kötü çıkmış baya.hmm güzeel.hmm bu da güzeeeeel.bu da güzel yahu :) [spo1=bunlar kötü çıkmış ya... :/][/spo] videolar var smoke on the water ı tamamen kaydettim başı tam çıkmadı ama koyarım birazdan belki. bütün konser sometimes i feel like screamin' i bekledim, çalmadılar :/ [signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."blog[Bu mesaj Chiptech tarafından 24 Temmuz 2005 05:15 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bu muydu çektim dedigin :-p o şişman amca sahnede dolasıyordu ki spotlar ayarlansın. Hiç takmaz bir tavırla gitti davulun ortusunu indirdi (ortu dedigim ingiliz bayragı)milet bagırmaya başladı ehuh. Steve Morse da nasıl guluyor hiç aklım almadı. Saf nurdan yapılmış adam, çalıyor çalarken gülüyor falan süfer. Bir de John Lordun ardından gelen klavyeci don airey mr crowley uskudara gider iken ve star wars theme derken bir baktık perfect strangers a girmiş, süper oldu hehe.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 smoke on the water çok kaliteli değil sonradan laf etmeyin niye çektirdin bunu bize diye. dosya *.3gp denen olay. realplayer ya da nokia nın programıyla çalışıyor. *.mpg yapardım da şuanda elimde program yok üzgünüm..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 inanılmaz güzel bir konserdi. child in time çalamazlardı çünkü onu söylemek artık o kadar kolay gelmiyor .) ayrıca konser programları çok yoğun ses telleri lazım dimi .) ben bir eksik gedik bulamadım doğrusu. girişte ablamın yanındaki kapalı su ve krakerleri neden aldılar anlamadım. aslında anlarım suyu almıyo çünkü içeride satılıyor, tamam ama krakeri niye alıyorsun yahu .) yok ama ne olursa olsun çok çok çok çok güzel, muhteşem şahane harkulade bir konserdi. bu arada tam arabayla parkormana girerken uzuuunca bir süre yanımızda bizimle beraber park sırası bekleyen Şebnem Ferah'a bakmaktan şaşı oldum.amanin o ne güzellikmiş o ne şekerlikmiş öyleeee. kendisini görüp helelooouvvv şebneeeeaaam diye el sallayanlara falan hep gülümseyip el salladı vallahi çok takdir ettim. [signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 25 Temmuz 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Burn çalmamışlar. oh[signature][hline]g3nk.
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 konser süperdi ya, inanılmaz eğlendik, herifler de bizimle beraber eğlendi, coştular baya, bi de burn çalsalar şahit olduğum en sağlam, en çok eğlendiğim konserler listesinde liderliği devralırdı büyük ihtimalle. perfect strangersın girişini sw ile yaptıkları ve katibimi çaldıkları kısım da ayrı hoştu. black nightı söylediğimiz, contact losttaki doğaçlama, baştan sona smoke on the water da diğer hatırda kalacak anlardı.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Öne çıkan mesajlar