reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kesin gidiyorum heralde harika bi konser olucak kaçirmayin derim biletler ticketturkte[signature][hline]anti-depresan [Bu mesaj reinforcement tarafından 24 Mayıs 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 23 temmuz diilmiydi o yaa? fiyatlar ne bu arada??[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 pardon temmuz biletler daha satisa cikmadi[signature][hline]anti-depresan
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 saendul saendul nerdesın bak deep purple diyolar :)[signature][hline]
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben gitmeyi düşünmüyorum ne biliyim deep purple artık eski tadını vermez bananas albümünden sonra gözümden düştüler.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 her ne kadar jon lord olmasada gitmeye çalışıcam konsere steve morse var onu izleriz artık heha[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 stormbringer, lazy, soldier of fortune, speed king, perfect strangers, anyones daughter, smoke on the water ve niceleri... hiçbir şey için gitmesem sırf saygımdan gideceğim.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Burdayım da msn degil burası ama =) Ben gidicem yuksek ihtimalle ama o da adamlara saygımdan dolayı olucak.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 konserde pati kadrosu olarak bulunurz pankart fln acarz PATİ falan :-) ama super olur konser[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet pankart fikrini sevdim :) Bi ucundan ben bi ucundan....[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 can abi sen pankartları hazırla hemen fiyatları msnde konsu8rz :-P :)[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan
Feandreu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 İstanbul'da kalacak yer bulursam kesinlikle gideceğim saygı ve sevgimden dolayı... Ve sanırım bu zamanlarda biraz canlı performansa ihtiyacım var =) Bıktırdı bu dıp tıslar beni...[signature][hline]Die or Not Today Who wants to live in Sanitarium ? Benimle uçmak ister misin ? Yavuz Çetin Since 1970 to 2001
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Tamam ilk olarak bir pati resmi (ben şahsen kafadan darbeli iran kedisinin patisi olarak düşündüm =)) sora devbir "paticik" yazılı pankart :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 obacan imzandaki gereksiz satirlari siler misin?[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ooo o zmn pati gecesi olcak :D babamda gelcem die tutturdu :D valla o da bu konseri kacırmaz :D[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük |
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: HellHound, 26 Mayıs 2005 20:08 tarihinde demiş ki: obacan imzandaki gereksiz satirlari siler misin? yeah konuyla alakalı bi mesaj gördm hemen üstüne gitmeye karar verdm :D[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende bende :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ulan o tarihte Almanya'dayım ben!? Ama olsun, tesellisi de var: akabinde Wacken Open Air![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 23ünde bodrumda olcam.. kahroluyorum gidemieceime... babam bilet almış bile... :([signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ordayım direk[signature][hline]Beş Hececiler
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kesin gidicem. ah bide tanışabilsem ne süper olur.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: HellHound, 26 Mayıs 2005 20:08 tarihinde demiş ki: obacan imzandaki gereksiz satirlari siler misin? pm kullansana birader :P /konser nerde?
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 parkorman.[signature][hline]just g3nk
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 off ya bu yaz harbi coştu konserler. hangi birine gideceğimi şaşırdım. tatile gitmek istiyorum rockncoke'dan başka para verebileceğim bir konser etkinliği yok şu an. dream theater'a gidemedim zaten. ama deep purple yaa.. oooofff. *!simit satmaya başlar*[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Öne çıkan mesajlar