Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alabalık

verbatim

Öne çıkan mesajlar

Nea!?! Alabalik güzel degil mi!?! Yaauuuuuuuvv!!! Yaaaauuuvvv!!! Yaaauuuvv!!! Birakin bea!!! Birakin bea!!! Sen alabaliga güzel deil diyorsan ben senin alnini karislarim!!!

:D[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
verbatim, 25 Temmuz 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
Suda yaşayan balıklar arasında en lezzetsizi olduğuna bugün karar verdiğim balık cinsi.
Yanında rakı bile içilmeyen bunun yanında roka salatasıyla doymaya çalışan bünyelerin sapıkça (evet) davranışlar göstermesine neden olan balık. Tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

tamam sakin :)[signature][hline]
Life Of Legends - RunUO
Sosyal ağlarda paylaş

said:
verbatim, 25 Temmuz 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
Suda yaşayan balıklar...

hımm :)

said:
-DoruK-, 25 Temmuz 2005 02:52 tarihinde demiş ki:
balıkla doyulmuyo be ne zmaan balık pişirilse aç kalıyorum koca çipurayla.

bu kesin bişie ya bende bu dertten muzdaribim[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

denemedim bugune kadar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

alabalık aslında lezzetlidir ancak tatlı su balığı olduğu için tat olarak diğer balıkların yanına yaklaşamaz

tereyaglı tavsiye ederim kendisini

öte yandan ızgara çupra, beni benden alır...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...