Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Öncelikle söliyim arama yapamadım kusura bakmayın çünkü siteyelogin olamıyorum konu acarken giriyorum oluyo ama Grişi yap diyemıyorum herneyse o yüzden arama yapamıyorum acmak zorunda kaldım Bu virüsmü wormmu her neyse dadandı ve herşeyimi altüst etti anladıgım kadarıyla kendini benim bilgisayarımdaki bir programla birleştiriyo antivirüs silmeye calıstıgında programla birlikte siliyo onun sayesinde pc de bişey kalmadı lütfen yardımcı olun bu wormun removal toolu falan varsa cok ihtiyacım var msnm [email protected] ltfn yardım edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 http://hq.mcafeeasap.com/dispVirus.asp?virus_k=99690 PinF imiş bir başka adı Panda software ama user pass istiyor[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yardımınız ıcın cok tesekkur ederım su an evde bu wormler yuzunden intternet olmadıgı içn kafedeyım eve gidince denicem umarım olur tekrar saolun birde bir threadim daha var update hatası yazıyor olnada ilgilenebilirseniz cok sevinirim simdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 temizlenmiyor o,ben temizleyememistim 1 sene once.tek caren temiz bir format(denemedigim online anti-vir program,kendi pcme kurabildigim anti-vir program kalmamisti)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar