ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bi kaç arkadaş sordu yazayım dedim önceden bakmak isteyen olursa diye genellikle sözel bi bölüm ama sayısal dersleri diğer mühendisliklerden daha zor.hocaların çoğu çok iyi öğrenim görmüş ve yurtdışı sertifikaları olan insanlar.türlü türlü serefsizlikleri oluyor ama bursa gibi bir tekstil şehrinde olmanın verdiği rahatlık ve tecrübe ilede işlerini gayet iyi yapıyorlar .referans oldukları öğrenciler genelde çok iyi yerlere geliyor. tekrar derslere gelirsem çok sayıda ders var ve zor oluyor. özellikler son yıllarda uygulanan avrupa standartlarına uyum hedesinden sonra baya zorlaşmış dersler.hatta bu sene itibariyle zor olan bi kaç mühendislik ortak derslerinin kredileri arttırıdı. ortamı güzel,kız sayısı çok (%55 gibi bi oran var bazı sınıflarda) bıyıklı kız sayısıda çok,kızlar için yakısıklı erkek sayısı idare edicek kadar iyi. genel hatlarıyla böle.işala merak edenlerin işine yarar resmi site buyrun [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 25 Temmuz 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 2 sene önce kocaeli makine müh. ü kazanmis olmasaydim bir alt tercihim olan uludag tekstil müh.e girecektim. Uludag a girseydim, Almanya'da tekstik mühendisligine es bir dal olmadigindan Türkiye'de kalacaktim ve hayattan bezmeyecektim. Ah ne olurdu öss de 1 soru yanlis yapmaydim. :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar