BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Çok kararsızım yeni bir fikir umuduyla actım forumu duşuncelerimi soyliyim de isteyenler yorum belirtsin yada bi akıl versin.. Bilg. muh kucuklukten beri istediğim şey gibi.Yani 13-14 yaşlarında html kodlarına merak sarmıştım.Ama tam olarak istiyor muyum bilmiyorum. Kod yaz yaz sonucta sıkılır mıyım bilmiyorm.+ kod yazmak icin msl yazılım muhligi de var ne fark war arasında bilmiyorum.. bir de şole bişi war bilg. muh. olursan hep ustunde birileri olcak(genelde).. Şirket kurcam diorm o iş yapar mı bilmiyorum... Dişhekimligi nin artıları ise: anne meslegi.Annemden yardım alma şansım var.+ muayenehane açma şansım var. Kendi kendimin patronu olucam.ve bilg. muh. kadar calıssam onun alcagı paranın en az 3-4 katını alcam gibi gliyor. kafamdan şöyle bir kıyaslama yapıyorum: Bi bilg. muh bi fabrikada 5 gun gunde 8 saat calısıyor diyelim.aldıgı maaş 3 milyar civarında hadi 5 milyar olsun diyelim.Dişhekimi en kucugunden yarım saatte bi dolgu yapsın.gunde 16 dolgu. 16x50=800milyon yapıyor gunluk. haftada 4 milyar.ayda 16 milyar yapıyor. yani bi diş hekimi bilg. muh. den daha az calıssa da onun kadar para alır gibi geliyor.. Tabi bi bilg. muh de bi program yazıp cok tutulursa paraya para demeyebilir..ama bu cok zor gibi.. evet ne dusunuyorsunuz arkadaslar ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 para olarak kıyaslama bence, sen yapmak istedigin meslegi sec, yoksa pişman olma ihtimalin epey yüksek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yalnız müh. ve diş hekiminin çalışma koşulları çok farklı. sonuçta ikisi de iyi meslekler, hangisinin çalışma koşulları sana daha uygunsa onu seçmen mantıklı olur.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 farklı ama ikisinin de tam arasındayım ikisini de yapabilirim die dusunuyorum dolayısıyla kararsızım. COOOOOOOOOOOOOOOK kararsızım bi yardım bi destek ya off..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bi de ne biliyim diş hekimi diyince erkekden ziyade kadın gelio aklıma. belki annem dişhekimi oldugu icin.. sizce diş hekimligi erkeklere yakışır mı ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 lol ne demek yakışmak =) mesleklerde cinsiyet unsuru bu kadar ön plana çıkmamalı bence seni frigg'e havale ediyorum diş hekimliği konusunda, burada sana en iyi yardımcı olabilecek kişi odur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 frigg le konusmuslugum oldu. o da bayan bu arada :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bilgisayar istiyosan kesinlikle bilgisayar oku para konusunu düşünme insan en fazla parayı sevdiği meslekte kazanır ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kod yazmayı seviyorsan yazılım mühendisliğini düşün, bilgisayar mühendisliğine hiç bulaşma. Olaya para açısından bakacaksan mühendisliği göz ardı etmen lazım. Mühendisler çok para kazanmak için değil yaptıkları işi sevdikleri için mühendis oluyorlar. Çoğu da bu özellikleri yüzünden sömürülüyorlar. Ama şunu da unutma işini severek yapıyorsan senin müdürün ya da amirin olamaz. O ünvanlar o kişilerin kartvizitlerini süsleyen karakterden öteye gidemez. Kariyer, terfi, para gibi özellikler seni cezbediyorsa bankacılık sektöründen güzelini bulamazsın. Kendi işini kurma olayında ise ne olursa olsun, hangi sektör olursa olsun önce pişmeni öneririm. (Ceday, deja vu?) Dişçilik konusunda birşey söyliyemem. Herhalde en güzel tavsiyeyi annen verecektir o konuda. Çok ama çok zengin olmak ise amacın şunu hiç unutma çalışarak çok zengin olamazsın.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: GE-TA, 22 Temmuz 2005 15:03 tarihinde demiş ki: -Kendi işini kurma olayında ise ne olursa olsun, hangi sektör olursa olsun önce pişmeni öneririm. (Ceday, deja vu?) biz piştik de kavrulduk bile hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: BoDrUmLu, 22 Temmuz 2005 13:51 tarihinde demiş ki: frigg le konusmuslugum oldu. o da bayan bu arada :D ehuehu, biliyorum ablam olur kendisi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: BoDrUmLu, 22 Temmuz 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Dişhekimi en kucugunden yarım saatte bi dolgu yapsın.gunde 16 dolgu. 16x50=800milyon yapıyor gunluk. haftada 4 milyar.ayda 16 milyar yapıyor.Feridun Bitir hesaplari bunlar biraz ama sanki.. Ayrica sordugun soru da "bilgisayar mi elektronik mi" degil ki yani, dis doktoru nere, bilgisayarci nere. Hangisini daha cok seveceksen onu tercih et bence.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 insanlarla uğraşmayı seviyo musun? ellerin çok becerikli mi? iğrenç ağızlar görmeye katlanabilicek misin? evet ise diş hekimliği çok güsel senin için.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bilgisayar müh sadece kod yazmaktan ibaret deil,1. ve 2. sınıfta göreceğin fizik ve mat. seni canından bezdirir,hele bide gideceğin okul ing eğitim veriyosa ve ing. cen çok iyi değilse işin zor valla kastırır baya,ayrıca programlama içinde matamatiğinin çok kuvvetli olması gerekir[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Dark_Soul, 22 Temmuz 2005 20:53 tarihinde demiş ki: bilgisayar müh sadece kod yazmaktan ibaret deil,1. ve 2. sınıfta göreceğin fizik ve mat. seni canından bezdirir,hele bide gideceğin okul ing eğitim veriyosa ve ing. cen çok iyi değilse işin zor valla kastırır baya,ayrıca programlama içinde matamatiğinin çok kuvvetli olması gerekir Çalışırken kod yazılıyor.matematik yapılmıyor heralde.. Ben okurken sormadım arkadaşlar bnm merak ettiğim mezun oluca ne yapacagı..Alınan derslere baktım her bolum ve unv icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: taz, 22 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: bilgisayar istiyosan kesinlikle bilgisayar oku para konusunu düşünme insan en fazla parayı sevdiği meslekte kazanır ciddiyim Cok haklısın ama inan hangisini istedğimden emin değilim.. Bir de şöle bişi var bilgisayar okursam iyi unv. puanım yetmiyor.bilkente gitsem de cok yuklu bir maddi yuk olacak. 9eylulde okuyp 1 yıllık bilkente vercegim parayla yurt dışında master yapsam nasıl oLur[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bilg. müh için link, ekşi den artık kolpaysa karışmam dişçilik ile bilg. birbirinden çok farklı, parasına göre karar verceksen hayatta karşına ne çakacağı hiç bir zman belli olmaz. hangisini daha çok isteyeceğine sen karar vermelisin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bilgisayar muhendisligi ancak tabiki ilgi alanin dahilindiyse[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bilgisayar muh[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kesinlikle annenin mesleğini seç derim. Hem muayenehane açma imkanım var demişsin, hemde yardım alabileceğin biri var. Yani toyluğunda onun bunun yanında çalışmana gerek kalmaz. Ayrıca Diş hekimi denince de benim aklıma erkek mesleği olarak geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ortodonti işinde iyi para var. Bence bunu da bir düşün.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bosuna muhendis olup hayatini kendine zehir etme,dis doktoru ol(madem seviyorsun da?) hayatinin sonuna kadar mutlu yasa.Boylece hergun degisen bi bilim &teknoloji camiasinda tutunmaya calismana gerek kalmaz[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi iki meslek birbiriyle cok alakasız. öle anne meslegi die de secme bence.. sen bundan sonraki 20 yıl hangi işi yapmak istedigine karar ver, gerisini salla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 eger para kazanmaktan bahsediyorsan bir baban disci degilse kurulmus bir isi yoksa discilikten buyuk paralar kazanamazsin en az 10 yil alir ve varabilecegin bir sinir vardir. Muhendisken sinir sensindir. Birinci senesinde milyarlar kazanan adamlarda var 20 sene sonunda 1 milyar maasla calisanda[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bilg. muhliginde biraz da sınır war gibi geliyor. Maaşın hep belirli, en fazla çıkabilcegin yer de belirli gibi geliyorr[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar