SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla nette takılırken şöyle bişey buldum artık bağlanamama sorununuz olmuycak çünkü olay şu önce ares açıksa kapatın sonra programı calıstırın ordan hangı ares versiyonunu kullanıyosanız onu işaretleyin sonra delete diyin aresin hatalı registry lerini siliyo ve anında online oluyorsunuz :) http://www.wheller.ic24.net/whellersprojects/AresConnectionFixer/versions/AresConnectionFixer2.0.zip[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben sitesinden yeni versiyorunu cekim dedim gittim baktim ayni versiyon . genede cekim dedim cektim baglandi . sanirim siteden cekip kurmak sorunu cozuyor .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yok zaten siteden cekince bi şey farketmiyo aynı sı oluyo bende denedım eskısınde de beklıyınce baglanıyodu cektım yıne bı sure sonra baglanıyodu ama bu verdıım eklentıyle hemen baglanıyo yanı garanti edilir..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kanal açtım paticik diye buyurun :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adam kaldırmış programı indirenlerden biri biryere upload ederse sevinirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 nerden cekicez programi , sitesine ulasilamiyo... bu program ares de Connecting diyip de oylece kalanlar icin de mi?bende oyle de...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 http://www.aresgalaxy.org/ aresin son surumunu cek sorun ortadan kalkacaktir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar