Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 orijinal paketim geldi ... uçtum bilgisayara direk koydum cdler. 3. cd yi takınca ilerlemedi. bekledim bekledim sonunda şu error geldi: The file "F:Installer Tome 3.mpq" could not be opened, because an error -2062548861 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (OpenArchive::Execute) nası çözebilirim ? sorun bende mi yoksa cd demi ? poff ne bu şanssızlık bende ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 cd lerdeki dosyaları hdd de bir klasöre kopyalayıp öyle kurmayı dene.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 blizz forumlarına baktım oradada aynı şey yazıyor saol yardımın için... öyle yapıyorum ve install tome 3 ü sorunsuz şekilde paste yaptı umarım başka sorun çıkmaz. tekrar saol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar