Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Arkadaslar Ben YEniyim Sizden Ricam Bana Yardımcı Olmanız!! Arkadaslar shpre yı ındırdım axıs ı de ındırdım sorum su'' 1.oyunu sadece benım arklar oynacak yanı para vererek suncu acmayacam ben sadece kendı arklarım la oynamk ıcın acıcam sorum sphere yı axıs ı ındırdım daha baska bırsey ındırcem mı? 2.Eger ındırceksem sıteyı verımsınız? ve neler ındırcegımı ve Ip adresı ve nasıl baglacagım ? 3.Hepsini yaptıktan sonra kendımı staff yapcak komut nedir? arkadaslar bu soruların cevabını bana verırsenız cok sevınırım :) Lütfen bana yardım edın Yardımlarınız ıcın sımdıden sıze Tesekkur Ederım :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gordıos arkadasım bu sordugum sorulardada bana yardımcı olurmusun?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bak iimdi sphere yi çalıştır; sora login.cfg ye ip adresini yaz önünde LoginServer= bağlantısı olarak ondan sora client 2,3 ü aç babakar gibi gir haa unutma sphere den add (acc adın ( şifren ) yazarak acc açabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar