BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 darkeden oyniyan kac kisi var acaba isimleriniz ve sizce oynanirmi?? ben slayer acti ama hic kasmadim vampir mi kasiyim daha cok nerde varsiniz yoksa sizce hawker nasil benim epey hosuma gitti ismi :) daha oynamadim[signature][hline][ quote ]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: [ quote ]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın [ /quote ] Allah Karayollarının Belasını versin !!! [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dark eden sıkıcıdır bir süre sonra bayar hawker güzeldir iyidir :) ama büyücü tavsiye ederim :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yok buyucu baydi beni :) hawker diyince aklima kuscu geliyo :) deli yurekteki sagol ama isim rose ekleyim girince oyuna[signature][hline][ quote ]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: [ quote ]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın [ /quote ] Allah Karayollarının Belasını versin !!! [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 darkeden oynama sakın hiç tavsiye etmiyorum.Oyunu yapanlar serverla hiç ilgilenmiyorlar.Player speedhackleri oyundaki parayla birbirine satar hala gelmişler. gırla hile kullanılıyor oyunda...[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sagol dogrusunu soylemek gerekirse benimde pek hosuma gitmedi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 esasında konu falan ii vampirelerle slayerlar kapışıyo falanda internatinal serverla ilgilenmiyorlar hiç. Bide kore serverına bakmak lazım oda haliyle kasıyor biraz:D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya ilk başlarda iligleniyorlardı ama başa çıkamadılar, yöneticisi filan bıraktı :9 ama yeni bir proje vardı ellerinde sanırım mail de öyle demişlerdi :/[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 abi bu dark eden in sitesi bişeyi varmıdır sıkıcı bile olsa bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 http://en.darkeden.com/ bu darkeden sıkıcı bir oyunnnnnn çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk[signature][hline]nick:HaYaLeTR lvl:5x np:4xx(çömez savaslar geç oluyor:() clan:adını unuttum yeni girdimde:D büyücü:buz-elenktirik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar