BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 www.imageshack.us[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sakın yanlış anlama çok bilmişlik yapmak için söylemiyorum o update değil upload:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 doğru söze ne denir ki :)[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık... [Bu mesaj sarus tarafından 15 Haziran 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Diezde böyle bi item warmıydı ya ben şok oldum şahsen forgetten temple dan cıktı dedi adam :) http://img82.echo.cx/my.php?image=forgettentempledankmdiezde0fj.jpg[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık...
druenler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tina onu sanirim human'lardan bi clan cikarmisti. blood satin aldi ;) ayrica 2-3 kere forgotten temple bitirildi diez'de.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok)
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya o lignint varya bizim japkoda 160m :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 [Bu mesaj LordGargamel tarafından 16 Haziran 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: sarus, 15 Haziran 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Diezde böyle bi item warmıydı ya ben şok oldum şahsen forgetten temple dan cıktı dedi adam :) http://img82.echo.cx/my.php?image=forgettentempledankmdiezde0fj.jpg vardı hemde taaa nezaman vardı o ilk açıldığı zaman çıkmıştı.. ben tezgahta +3ken görmüştüm demekki +7 yapmış herifler helal olsun[signature][hline]Krwlng in my skiN
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Gothic, 15 Haziran 2005 19:55 tarihinde demiş ki: ya biri bi resim vermiş skillerdeki vark ne diye ben bulamadım ? :) glacier in staff vuruşu,flame şn staff vuruşu, lightın staff vuruşu nova ve absolute power var orda :p imkanlı bişimi sence ? :p[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 43 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 heee :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 43 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 a.q o lightnıng enıon ne yaw ama adam haketmıs forgetenı bıtırdıyse cok manyak canvarlar ustune gelıyo bırden
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 HasMez abi bu http://server3.uploadit.org/files/theunholy-Bahtsizbedevi.jpg resim esland da çekilmiş sanırım da urda diğer irk dan adam ne gezer.. ne alaka..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ [Bu mesaj Thadeus tarafından 17 Haziran 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sıra geldi benim ss lere :)[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şiiit asılma bakem abime sülersem döver.. :P[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ooyyyyyyhhhh karus dişi priest :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ohoooooyyyy oyyyyyyyy:D:D:D[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kavuşmuyor düğmeler işte bu ork priestlerin numarası bu dikkat dağıtıp kafa kırmak:D[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Şak Şak Şak Şak... Bitmez...[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Öyle Bi sonbaharda ölücemki vefasız sevgilim mezarıma koyacak kuru bir gül dahi bulamayacak...
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 town spike a gelip inat yaprak bir kac level kadar towerlar tarafından exp kaybetmesine sebep oldugum canabis adli kisiyle olan dialogum: Eskilerden bir hatıra: meleklerim ve ben : :D Osmanlı'nın dirilişi: :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 CZ'de El Morad Town'a arkadan çıkmaya çalışırken:[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Birileri BENİ kıkanmış galiba???[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Murtaza, 19 Haziran 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Birileri BENİ kıkanmış galiba??? yok bunlar reelde de melek :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar