Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 olmuo :(http://img249.echo.cx/my.php?image=marl1230ex.jpg [signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares [Bu mesaj Marl0_on tarafından 04 Haziran 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 He benden çaldı hemen Koymuş foruma :)[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 deilmi ? :[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Poweredmi muhahahaha adam Linked falan der[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 :([signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 http://img249.echo.cx/my.php?image=marl1230ex.jpg bu ossun bari :s[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ben bu marlon daha lvl 45 iken CZ yapardık ikimis giderdik Moradondan Teleport olanların cıktıgı yerde pusu kurar gelene karambol yapardık cok eglenceliydi ogünler :D[signature][hline][b]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack Nick: WoLCaN__ / / / Server : Xigenon / / / LvL: 6x Kasar Hood / / / Clan :i LLusioN
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 efet yaf sonrada gm die bişey ortaya çıktı bütün buglar gitti :][signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
NosFFeratu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Yanniz manticore ölmüs exp verdikten sonra birde spike dmg 1 c1m1s ortaya bug m1d1r nedir ?[signature][hline]-Hadi dupe koyuoz!?! -Hadi, hadi, Hadi!!! Bi müddet sonra... Ahahahah koyduk cocuu paraya bak 20m -20m nedir ki!? 2milyar nasi!? Höynk der oyunu birakirim...
yawusSs Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Beramus CZ de HB yi bastigimizda bi görüntü :)[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin lvl : 55+ Clan :PLayBoyS
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yorum sizin..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:Academy | - National Point: 1xxx | 100 Server: Ares | Ares
druenler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: yazik, 06 Haziran 2005 16:39 tarihinde demiş ki: ahahah, bi shout cekseydin "trader kim elimde, breth'deki hesabima 100 GB istiyorum yoksa olur" :D[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
druenler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 eslant'a girerken bi anda boyle oldu ve dc oldum. tekrar oyuna girdigimde eslant'a olu bi sekilde girdim ama xp gitmedi.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yine yaptın yapıcagını bi halt anlaşılmayan salak bi ss koydun dru efendi[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
druenler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: HasMez, 06 Haziran 2005 19:07 tarihinde demiş ki: yine yaptın yapıcagını bi halt anlaşılmayan salak bi ss koydun dru efendi yukarinda ki mana'ya bak. bir de sag alttaki yazilara.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ark yapmış rose online daki adamını koymuş estlanda çok süper yapmış abi paint'de döktürüyor eleman[signature][hline]Krwlng in my skiN
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://img105.echo.cx/my.php?image=asdas8ak.jpg skillerde gariplik hisseden var mı ? :p ( dizişime laf sölemeyin normalde bunu kullanmıom sadece göstermek için böle dizdim :D)[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) [Bu mesaj Marl0_on tarafından 14 Haziran 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Marl0_on, 14 Haziran 2005 13:50 tarihinde demiş ki: http://img105.echo.cx/my.php?image=asdas8ak.jpg skillerde gariplik hisseden var mı ? :p ( dizişime laf sölemeyin normalde bunu kullanmıom sadece göstermek için böle dizdim :D) war tabi spike i koymayı unutmushsun :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o resimde hiç oynnamadım onu da söliyim :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( )
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gözlerim yaşardı ve gurur duydum [signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: AresCesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.Web Site
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya biri bi resim vermiş skillerdeki vark ne diye ben bulamadım ? :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 YÜRÜ BE HALİL BE HELAL VALLA:D[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer
sarus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 birisi bana ss leri upload etmek icin site wersin ya.[signature][hline]Server : Diez Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Clan:UnReaLPk Sonuçta Mühim olan insanlık... [Bu mesaj sarus tarafından 15 Haziran 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar