Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 o zmnlar noobdum ben şimdi en yüksek lvl i 2. türküm ötekide 53 lvl :) ama geçicem onu 1 aya kadar 60 lvl olacam taktım kafaya... aaa bu arada arkada sağ üstte gözüken ..zomba işte o mortel_zomba :D tuman ve o benim kankiler slm olsun hepsine [signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil [Bu mesaj hangman tarafından 29 Mayıs 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
FaillenFace Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşlar benim SS burda baqın :P http://geocities.com/fikirtepelee/deli.jpg tıklayın pls :PP
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Daha cok taze :D[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 HELAL :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eheh helal :D buda benim şanssızlığım lvl 70 adamla karşılaştım yolda :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Helal sana Roguenler... :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sagolun arkada$lar :) ya hood ile shadow ne zamandir ziyaretimize gelmiyorsun dediler. vize'yi keeper arkada$ veriyorum bende gittim aldim. el morad'da eslant'in orda bi cafedeyiz, bekliyorum herkesi :P[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Hoodstar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 roguenler helal osun kestin bugün keeper ı hadi gene iyisin :P bende bugün anca 600 np yapabildim çok lag vardı a.q :S[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 lol c00l :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 çok kool hatta ya koptum alttaki yazı emanuel falan falan[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Hoodstar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 XD oha one trolle utanmasam sak.o çekecen[signature][hline]Server=Diez Nick=hoodstar__ Clan=n00bs
2pac_shakur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Server : Ares Job : Blade Clan : The_Others[Bu mesaj 2pac_shakur tarafından 02 Haziran 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
2pac_shakur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Rockncoke senin o LVL 70 dedigin adamın halini gör...[signature][hline]İd : 2pac_shakur Server : Ares Job : Blade Clan : The_Others
2pac_shakur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 gavok bobert falan onlarında resmini istiyorsanız onlarıda koyarım...[signature][hline]Sen, kaçan ürkek ceylânsın dağda, Ben, peşine düşmüş bir canavarım! İstersen dünyayı çağır imdada; Sen varsın dünyada, bir de ben varım! Seni korkutacak geçtiğin yollar, Arkandan gelecek hep ayak sesim. Sarıp vücudunu belirsiz kollar, Enseni yakacak ateş nefesim. Kimsesiz odanda kış geceleri, İçin ürperdiği demler beni an! De ki: Odur sarsan pencereleri, De ki: Rüzgâr değil, odur haykıran! Göğsümden havaya kattığım zehir, Solduracak bir gül gibi ömrünü, Kaçıp dolaşsan da sen, şehir şehir, Bana kalacaksın yine son günü. Ölürsün... Kapanır yollar geriye; Ben mezarla sırdaş olur, beklerim. Varılmaz hayale işaret diye, Toprağında bir taş olur, beklerim... [Bu mesaj 2pac_shakur tarafından 02 Haziran 2005 06:52 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 helal :)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Önemli olan 1v1 de ne yaptığındır... Bunlardan hangisini 1v1 de alabilirsin? :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sormamış kabul ediyorum :-) burda sanatsal çalışma yapıyoruz işte :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 :):):):)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: 2pac_shakur, 02 Haziran 2005 06:43 tarihinde demiş ki:Rockncoke senin o LVL 70 dedigin adamın halini gör... eeeee? marifetmi bu lvl 70 adama 606 vurmak??? o bir mage lvl le defansın ilgisi .......? 600 vurmanı göstermemen lazm bence....Arkadaşım buraya şunu kestim diye ss koycaksan 1v1 yap benim pvp m bu de göster LOL![signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 level 70 de bütün dmg lari azaltıor ya.. yani şöyle söyliim, senin vurduun 600 dmg DRTtwistedLady'nin malice li hali ;) teke tekte sopaya bağlar... Kaldırır indirir..... şahsen karşılaşmak istemem.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Öne çıkan mesajlar