BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 gece gece canım sıkıldı böle bi ss topici açim dedim herkeste işte ss falan atsın eğlenelim :-P bu daha taze [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ilk pk :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tam 9 saatir japon serveriyle uğraşıyorum bir türlü giremedim 1-format 2-driver yüklemesi 3-ko yüklemesi 4-updateler dvm[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aptallık yapma gel ares de dvm et:D japko yalan olmasın la o bossu bızım clan kesmış kım vardı bızden? lıvely ve atypıcal hatta yanında mpower deme az once df kesmışler yıne kelle gelmış oyuna gıremıom ama msn den canlı yayın kaçırmıom olayları sadece lvl kasamıom işte ps: rock bnm olduğum janjanlı bı resım yok mu ya?[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 28 Mayıs 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yok kanka kafaya koydum bu gece bu servere girecem[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 gerek yok zorlama kendını ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 @trib valla areste yeni yeni ss birikmeye başladı bi tane shaula vardı bakayım onda varmısın @exaa valla değmez japko uğraşma bence moradonda bi kendi başına gezersin[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 shaula ssindede yoksun :-P bidahaki sefer artık :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: rockncoke, 28 Mayıs 2005 01:40 tarihinde demiş ki: ilk pk :-) baba senin kestiin ezikte np yokmus sende hep ezikleri kesince ss al1yon :P:P:P:P:P:P[signature][hline]Nick....:MartanaJob.....:ArchmageServer.:AresLvl......:6XClan....:Eternals
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yanl1z ezigide buffs1z alm1s1nya heallal sana ama dikkat et daha spayk acmadan cz sakat %600 ac1nca art1k towndan adam kald1r1rs1n :D[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi o benim 3 küsür ay önce xigenondaki charla aldıım ss o aralar zaten oyun baymıştı bende ilk defa pk yapınca sevinip ss almıştım :-P o anki kalbimin atışını hala hatırlarım :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Cok guzel oluyorlar :)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez (Dru artik yok)
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ula girin cz ye sürekli gelio boss :d o kadar da önemli deil japkoda :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 [Bu mesaj HasMez tarafından 28 Mayıs 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 senin şu samma resmine hastayım ya süper :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abooo oyunu türkler basmış desenize the_turk turkish power bilmemneyi öldürdü güzel yaw sevdim türklerin gücüünü gösterim beler :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eskilerden bi tane yine :Dscreenshot'ı oQo çekmişti[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares[Bu mesaj rockncoke tarafından 28 Mayıs 2005 09:58 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ahanda Burada PvP 1 cisi oldum Descornomu aldım Burasıda Run UO PvP Serveri En Kral Takılar Bende Hepsi Goldaş Valla Burdada Knight Online PlayYourDream la iddaya girmiştik Dagger Defense Kafalıgı Olmasına Ragmen 1000 1000 kafasına veriyordum :D Burda Gene Ultima Online Mezarda Adam Keserken +12 SS cekmişim Altada Deserti Almısım :D Burdada Townu Bastılar ben Tuvaletteyken ölmüşüm tabi [Ekran Kartım Bozuk Sorry :D][signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sizinkileride Görelim Hadi :D[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 [signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 mukemmel otesi bu resim[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gösterecemde nete sokamıyom şu dosyaları bu ne ya[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 www.imageshack.us[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ohh oldu buyurun japko bir breath anısı[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 buda japko brethden (uskoda herkeste parlak mirage/shard olmadan önce ilginç bi resimdi ama resim 3 aylık zaten idare edin)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Öne çıkan mesajlar