Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 MMO damarım tuttu yine. Battlefield 2 ekran kartı yetersizliğim, kazmalığım gibi sebeplerle sarmadı. Guild Wars'ı merak ediyorum ama para sorunum var o yüzden bir şansımı deniyeyim dedim. Belki GW den sıkılan bf2 ye başlamak isteyen vardır. Oyunun dvd kutusu almanca, ama yüklerken ingilizce seçebiliyorsunuz. Zaten kullanım kılavuzu bir kaç sayfa bir şey, pek farketmiyor. Kutuyu Almanya'dan Türkiye'ye yollarım masrafları ben üstlenirim, cd-key'i önceden mail ile yollarım isteyen olursa. Ya da eylülde Türkiye'ye gelince kutuyu elden de verebilirim (benim için daha masrafsız ve güvenli olur). BF2 amazon.de'de 42 euro, Guild wars 40 euro. Evet 2 euro karınız olacak! GW'a sıfırdan başlamak istiyorum o yüzden karakter falan önemli değil. Bu takası yapmak isteyen çıkar mı şüpheliyim, ama yine de şansımı denemek istedim. MSN, mail vs imzada yazıyor. Ya da paticikten öm de atabilirsiniz hep burdayım zaten.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bf2 d&r da 63 milyon guildwars send itte 42,5 milyon dipnot olarak verelim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Aynı takas için ben de topic açacaktım madem açılmış ben de bunu altına yazıyım.Eğer Mirage takasını hallederse ben de aynı takasla ilgileniyorum.İstanbuldayım elden takas olursa sevinirim.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben takasımı gerçekleştirdim şu an oynu download ediyorum.Mirage umarım sen de bulursun.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mirage , bende GW var , WOW yüzünden vakit ayıramıyorum fazla , BF2 yi zaten orjinal alacaktım.Takas yapalım bari :)[signature][hline]++++- Ubuuntu * Undead Mage * BL * ja tvoi sluga , ja tvoi rabotnik ! ++++- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar