yce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 selamlar yeni site yaptim..biraz illegal ama baktim çok mp3 var bilg.de dedim insanlarla paylasiim de onlar da faydalansin bu kaynaktan :) daha yarisini koyabildim,insallah yakinda geri kalanini da siteye koyucam site adresi: http://www.waymp3.com Yorumlarınızı bekliyorum... :)[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 çok hoş olmuş site dizaynı ii parçalar war saolasın bizde paylaştıgın için..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ellerine sağlık şahane site yapmışsın[signature][hline]Çok pis tımarlarım
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 iyi güzel.. sadece bende şöyle bir sorun çıktı her harfi seçtiğimde yeniden yerli,yabacı seçimini yapmak zorunda kaldım. Muhtemelen browser dan kaynaklanan bir problem (opera 8 kullanıyorum)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 indirme için bi parçanın üstüne tıklıyorum başka bir siteye yönlendiriyor ve birşey olmuyor?
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet[signature][hline]Çok pis tımarlarım
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hostu ne aldin ve tahmini olarak bole bir site ayda ne kadar band harcar (300-400 gb ?)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 mp3 arşivi sunan bi siteden, en azından albüm albüm arşivlemiş olmasını beklerdim aslına bakarsan. paylaşımcı çevreleri de sitene çekmek, onlardan da gelecek katkıyı sağlamak için bu nitelikte olması lazım şu zamanda.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
yce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hostu remotemach.com'dan aldim disk kapasitesi sinirsiz ama aylik bandwith siniri 50gb ama artirmaya çalisiyorum onu yoksa isim çok zor albüm albüm yapmak çok kastirir diye böyle koyuverdim dil seçimi ise sadece sitedeki yazilarin dilini degistirir parçalari yabanci veya türkçe ayirmiyo[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 sade ve kullanışlı olmuş iyi olmuş.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Hiç fena değil ya, albüm şekilde ayırırsan cidden mükemmel olur.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yasal uyarı neden apmadın :) sanırım sey wardı bu mp3 tanıtım amaclıdır , dosyayı indirdikten 24 saat icinde dosyayı silşmenız geremketedir vs. bise wardı sadasd
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 açılmıyo[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
yce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 güncellemelerden dolayi inmiyo olabilir tekrar deneyin ayrica yasal uyari sitenin en sonunda yaziyo hem türkçe hem ingilizce o olmazsa yasatmazlar ki :)[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Öne çıkan mesajlar