Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: kermit, 24 Temmuz 2005 13:46 tarihinde demiş ki: varya aslında iyi fikir bu aptmanlarda kapıcı olmak 5 6 tane çocuk yapcan böyle yardım etmeleri için sana daire başı bizim kapıcı 30 40 milyon alıyo galiba 200 daire vardır burda zengin olursun çine gidiyom ben gelmek isteyen varmı ? bkz. kapıcılar kralı ehhe
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Onlarda kapici falan yoktur ne kapicisi yahu[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Abi o kadar nüfusu amerikalılar her aileyi 1-2 katlık evlere yerleştirseler bütün çinin yüz ölçümü dolar. Başka şansları olmadığından böyle oluyor bence[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bir Çinli - Hoko şi koko Numa KoyenJi ? ( Abi hangi binada oturuon ? ) Başka bir çinli - Şikoko hoko moko ( Şu binada ) ??????????????? Hangi bina yav[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 asansörde tuvalet snack bar falan olsa gerek bunlarda öhönm berbat yaf bu ne katil olurum valla orda bi müzik açsam 500 kişi dava eder berbat bişi ya.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 keşke biraz tasarım kasıp güzel güzel binalar yapsalarmış. sanırım amerika ile çin arasında bir savaş olsa çin'in nufüsunu hemen azaltabilmek için bu binalara bombalar atılırdı. ben tasarım ve tiplerini sevmedim. mesela houston,new york ve avrupa tarzları süper. adamlarda yeşillikte var. bence güzel bi tasarımla süper olabilir. şuandaki hali istanbul'un bazı bölgelerindeki apartmanlara benzemiş. eh, gerçi şehir hayatı insanı bunaltıyor. gideceksin şöyle mavi ve yeşil bir sahil kıyımıza yaşayacaksın orda güzel güzel.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hayatta en nefret ettıgım şeylerden biri bu, çok iç bunaltıcı bakarken bile sıkılıyorum bide bunun içinde yaşamayı düşünemıyorum. ki zaten japonlar eğlenceden yoksun adamlar. hepsi 4/4 lük adamlar sabah kalk işine git gel kural çiğneme erken yat tam robot gibiler. zaten aynılar oda ayrı mesele[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Öne çıkan mesajlar