Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya şimdi ben map üzerindeki tüm spawnları silmek istiyorum tektek silmekte biraz zoruma gidiyor :P bana bi yol gösterirmisiniz ?[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 [FUNCTION f_hepsinisil] foritems 65000 if ( == t_spawn_char) remove endif endfor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Heimdall, 25 Temmuz 2005 00:51 tarihinde demiş ki: [FUNCTION f_hepsinisil] foritems 65000 if ( == t_spawn_char) remove endif endfor oyun içinde f komutları nasıl kullanılır ?[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 .f_hepsinisil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eyw arkadaşlar deniyim hmn[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 oraya f_hepsini sil demeyede gerek yoktu .abc de diyebilirdin onunla bir ilgisi yok yani. f komutu diye bir şey yok :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar