Jkidd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Kasanın yanındaki fan çalışmıyor,diğerleri çalışıyor. Oyun sırasında zannedersem çok ısınıdığı için monitör gidiyor 10 sn sonra sesler de gidiyor,reset atmak zorunda kalıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..[signature][hline]16 Şubat =======> babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba saat kaç ?" Ben : 18:32 babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kablosu takılımı kontrol ettinmi?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bütün kablolar takılı =). Kasanın içini açamıyorum granatiden ötürü..bi çözüm üretemezsem yarın garantiye gidecek =)[signature][hline]16 Şubat =======> babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba saat kaç ?" Ben : 18:32 babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 nası garanti o ya kasa yı açınca garantiden çıkıosa geri takarsın hiç açılmamış gibi olur ;)[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ehueh millet de enayiydi =)[signature][hline]16 Şubat =======> babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba saat kaç ?" Ben : 18:32 babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bant filan koyuyolar bazı yerler kasanın içine yırtılırsa garanti dışı diyolar; gerçi tüketici mahkemesine gidilse lehte karar verir. ya kablosu çıkmıştır ya da bozulmuştur fan kolay kolay etki etmemesi laızm sonuçta ekran kartının işlemcinin ayrı ayrı fanları var, hava sirkülasyonu da önemli gerçi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 öle desene hangi mağza yada markaymış bu gıcık tip.bilgisayarım olcak ve bu sıcakta açık bırakmıcam kasayı way anasını.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 marka pc satanların çoğu böyleydi diye hatırlıyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ozmn marka pc ye 1 adet eksi daha yazalım.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Marka diil ki toplama =) ama yine de yazın siz o eksiyi[signature][hline]16 Şubat =======> babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba saat kaç ?" Ben : 18:32 babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yaa bööle bi program bilen yok mu şimdi? fan hızını falan kontrol edicek??[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 fan speed[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Jkidd, 24 Temmuz 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Marka diil ki toplama =) ama yine de yazın siz o eksiyi toplamaysa nie kasa açılınca garantisi gidio?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 örneğin Pc Gold bir firma ve bilgisayar topluyor ama garantide veriyor sana kasanın yanına bi bant yapıştırıo bu yırtılırsa garanti kapsamı dışında yer alırsın diyor.. böle oluyor yani..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 aahuhahua saçmalığa bak.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ama öle yapıcak bişi yok.. garantin olsun istiosan açmıycaksın kasanı..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar