Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fan çalıştırma programı bilen ?

Jkidd

Öne çıkan mesajlar

Kasanın yanındaki fan çalışmıyor,diğerleri çalışıyor. Oyun sırasında zannedersem çok ısınıdığı için monitör gidiyor 10 sn sonra sesler de gidiyor,reset atmak zorunda kalıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler..[signature][hline]16 Şubat =======>
babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba saat kaç ?"
Ben : 18:32
babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

bütün kablolar takılı =). Kasanın içini açamıyorum granatiden ötürü..bi çözüm üretemezsem yarın garantiye gidecek =)[signature][hline]16 Şubat =======>
babam : "Şu kuşları örteyim bi.Ama erken galiba saat kaç ?"
Ben : 18:32
babam : Aaa erkenmiş daha ben 10 zannediyordum zaten kuşlar da şaşırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

bant filan koyuyolar bazı yerler kasanın içine
yırtılırsa garanti dışı diyolar; gerçi tüketici mahkemesine gidilse lehte karar verir.

ya kablosu çıkmıştır ya da bozulmuştur fan

kolay kolay etki etmemesi laızm sonuçta ekran kartının işlemcinin ayrı ayrı fanları var, hava sirkülasyonu da önemli gerçi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

fan speed[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

örneğin Pc Gold bir firma ve bilgisayar topluyor ama garantide veriyor sana kasanın yanına bi bant yapıştırıo bu yırtılırsa garanti kapsamı dışında yer alırsın diyor.. böle oluyor yani..[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...