reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 selamlar, ben bu hersene öğrencilere verilen öğrenim kredisinden yararlanmak istiyorum, acaba bu krediyi alan arkadaşlar bunun şartlarını ve nasıl alınabileceğini yazabilirlermi. 2 senedir atlıyorum ama bu sene kesinlikle almak istiyorum. sanırım ilk sene başvuranlara direk değilde 6 ay sonra falan veriyolarmış.sonra aylık 133 milyon kadar falan (ii para be :) şimdi biz buna okuldan falanmı yoksa başka yerden mi başvurucaz, ve bu ne kadar süreliğine geçerli oluyo her sene tekrar yeniletmek zorundamıyız. ve en önemlisi herkes bu krediden yararlanabiliyormu? tşkler[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Okuldan evrak alıp ilgili bi yere götüreceksin 3 yıl önce başvurdum hatırlamıyorum. Ailenin aylık gelirine falan bakıyorlar[mış] kontrol ediyoruz falan diyorlar ama yalan sen 200-300 mil az göster.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 egitim bolumune acsaydin keske.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eğitimle ilgili bi durum yok, olay para ile ilgili ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 HEMen açılıklıyım.Okuduğun üniden bazı belgeler istiycekler.SOnra bunları yurt müdürlüğüne teslim ediceksin.Daha sora listede adın açıklanırsa okuldan aldın belgeyi notere onaylatıp kredini almaya başlıycan. Bu sene 110 ytl ydi.Ve artık her ay dağıtıyorlar.3 ayda bir değil[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kayıtlar ne zaman başlıyor ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hmm bu kredi şeyisi sonradan geri ödeniyor değil mi?adı üstünde kredi[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 www.kyk.gov.tr ye gir orada form doldur,ben de 2. senemde almaya başladım iyi biliyorum nasıl olduğunu,kabul edilirse başvurun(ki yüzde 99 edilecek) okula haber geliyor ,sonra evrak falan uğraşıcan kolay gelsin sana çok zor iş...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Ben ailemin gelirini tam olarak yazdim,cok da guzel bi sekilde cikti,su anda catir catir yiyorum,yarin obur gun de tabiri caiz ise "essek gibi" odeyecegim.Ailenin parasal gucune bakilmiyor bildigim kadariyla "kredi" sinifindaki para islerine.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 evet bunlarda bakılmıyor herkese veriliyor,yalnız büyükşehir ve özel burslar da bakıyorlar ciden ve bana hiç çıkmadı bu yüzden,kolpalama şansı da yok yani kandırmaya falan çalışmayın maaş belgesi falanı filanı istiyolar,doğruluyorlar bir şekilde.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 BU KREDİYİ işegirdiğinde belli taksitlere ödüyorsun
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 geçen sene isteyen bütün kişiler verilmiş kredi[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
enema Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 aylik 110 olan ogrenim kredisi dimi? bide katki kredisi var o ne acaba[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 oda okula vereceğin harç ücreti 200 se 40 felan oluyor (temsili sayılar)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Öne çıkan mesajlar