delikan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 dumanın yeni albümünü yeni aldım aslında almadan once baya korkuyordum begenmem diye ama beni yanıltmadı ve cok begendim aldıktan sonra başka bi şey dinlemez oldum herkese tavsiye ederim[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ben de ederim. bi de arama yapın derim. :9[signature][hline]peace!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ah arama ah.. Seni kendime sakladım iyiye benziyor...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Çok Mütish ben çok beğendim şahsen...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 süper bi albüm olmuş, grupta süper zaten.[signature][hline]let's rock !
Öne çıkan mesajlar