Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Arkadalar işlerimin yoğunluğu nedeniyle bu oyunları satıyorum. İçlerinde önemli karakter yok. Boş gibi düşünebilirsiniz. Şu anda aktif değiller açtırmanız gerekecek. Aralarında bir tek CoH'un kutusu yok. Diğerleri box. İsteyene kargo size ait olmak üzere boxları gönderebilirim. CoH, EQ2 50 YTL - Guild Wars 60 YTL - WoW EU 70 YTL. Özel mesaj atabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 guild wars sendit ten 42 milyon civarına geliyor zaten pahalı kaçmıs seninki.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Evet baktım kargo hariç 42 gibi birşey yapıyor. Ordan almak daha akıl karı. Zaten maddi sıkıntım yok satamazsam çevremdekilere hediye edeceğim. elimde boş boş durmasından iyidir. Ve uyarın için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 wow u alabilirim hangi şehirdesin?[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Çalıştığım yerin uzaklığı ve yoğunluğum nedeniyle elden verebileceğimi sanmıyorum. Boxları isterseniz kargo ile yollayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cayen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben wow almak isterim tel ac konusalım 05322028095 veya mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cayen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hade lol artık bi ses verde alalım wowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 wowun karakteri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Hayır bu WoW karaktersiz :D Arkadaşlar gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. WoW'u sattım diğer oyunlarıda değerinin altında satmak istemediğim için sağa sola dağıttım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar