Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ui sorusu

jonywayt

Öne çıkan mesajlar

yav şimdi makinayı yeni formatladım.
ui yukleyecemde sunlar kesin diyorum eksikleride söylerseniz sevinirim.

ikonları ekranın her yerine taşıyayım.
bufflar ustte mapın yanında olsun uzerınde veya altında ufaz harflerle kalan mıktar yazsın.
partıdekilerin hp ve manaları rakamsal olarak gözüksün.
mini map addonu ve banka addonu olsun.
birde çantaları hepsini birlikte gözüksün ve haraket ettirebileyim.
atlas olsun :) titan bar ve savasta ekranın ortasında guc ve mana göstersin. şimdilik bunlar eksik ve gerekli olan varsa yazarsanız sevinirim. tabi bu isteklerimin isimlerini yazarsanız daha çok sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 24 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
CTMod
Allinoneinventory
SCT ( Scrooling Combat text)
Atlas
Titan Bar

Bunları çekersen dediklerin olur.

malibucum yav ct yi indirdim ama bişi oldu sanırım iconları değiştiremiyorum insomiada 7 tane satır var hepsini ekranda biyere yolluyorum.bir de addonları oyuna girerken açıyorsun.ama oyun oynarken yazacağımız parametreler var mı acep[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion
Guild - Buried İnnocence
Sosyal ağlarda paylaş

insomniax yüklüydü bende gayet kullanışlı bi hale getirdim priest için. 1 barı sol alta koydum klasik olarak 1-9 dmg buyuleri falan bi başka barı 4X3 dikdörtgen hale getirip sağ alta koydum onları da numpade göre ayarladım heallar bufflar orda duruyo.
bu arada insomniax ın dps gösteren combat statini kapattım yanlışlıkla açmayı bulamadım nası açıcam bilior musunuz?
(resetlemek istemiorum düzenlemesi hayli zaman aldı)
Sosyal ağlarda paylaş

titanbardan yapıosun orda dps meterei aç 2 tıkla options/settings yap. ordada her savaştan sonra istatistikleri yazıo.

bufftimerlar interface menusunden görünür hale getirilebiliyor.
buffları minimapın yanına koymak için ct optionsa gir(minimapın yanındaki bi icon)[signature][hline]Cenx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...