jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yav şimdi makinayı yeni formatladım. ui yukleyecemde sunlar kesin diyorum eksikleride söylerseniz sevinirim. ikonları ekranın her yerine taşıyayım. bufflar ustte mapın yanında olsun uzerınde veya altında ufaz harflerle kalan mıktar yazsın. partıdekilerin hp ve manaları rakamsal olarak gözüksün. mini map addonu ve banka addonu olsun. birde çantaları hepsini birlikte gözüksün ve haraket ettirebileyim. atlas olsun :) titan bar ve savasta ekranın ortasında guc ve mana göstersin. şimdilik bunlar eksik ve gerekli olan varsa yazarsanız sevinirim. tabi bu isteklerimin isimlerini yazarsanız daha çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 insomniax işini görür. pakette senin aradığın ui ler var yanlı siteyi kontrol et yeni versionu her an cıkabilir son patch de updatelenmedi... gerçi sorun olmuor bi tek coldown timer çalışmıor...[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 CTMod Allinoneinventory SCT ( Scrooling Combat text) Atlas Titan Bar Bunları çekersen dediklerin olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yav onu ındırdımde tam ıstediğim gibi değil yarısı hata veriyor addonların. bufflar ustte değil. ben tek tek yüklemek istiyorum lazım olanları sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Malibu, 24 Temmuz 2005 22:35 tarihinde demiş ki: CTMod Allinoneinventory SCT ( Scrooling Combat text) Atlas Titan Bar Bunları çekersen dediklerin olur. malibucum yav ct yi indirdim ama bişi oldu sanırım iconları değiştiremiyorum insomiada 7 tane satır var hepsini ekranda biyere yolluyorum.bir de addonları oyuna girerken açıyorsun.ama oyun oynarken yazacağımız parametreler var mı acep[signature][hline]LVL 44 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 kullanmayı bilene, flexbar FTW.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 o ney yav :P[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 insomniax yüklüydü bende gayet kullanışlı bi hale getirdim priest için. 1 barı sol alta koydum klasik olarak 1-9 dmg buyuleri falan bi başka barı 4X3 dikdörtgen hale getirip sağ alta koydum onları da numpade göre ayarladım heallar bufflar orda duruyo. bu arada insomniax ın dps gösteren combat statini kapattım yanlışlıkla açmayı bulamadım nası açıcam bilior musunuz? (resetlemek istemiorum düzenlemesi hayli zaman aldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 titanbardan yapıosun orda dps meterei aç 2 tıkla options/settings yap. ordada her savaştan sonra istatistikleri yazıo. bufftimerlar interface menusunden görünür hale getirilebiliyor. buffları minimapın yanına koymak için ct optionsa gir(minimapın yanındaki bi icon)[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar