Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Sphere 402 kullanıyorum mesela gm karakterimle bir spawn ekliyorum durduk yere yok oluyor ve bir playerin çantasına düşüyor. Kullandığımız ethereal lar kayboluyor alakasız bir playerin çantasına düşüyor. ?? Bir fikri olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ethereal binegin scriptinde eger kisinin agirligi azaldiginda otomatikman bankaya veya cantaya atma olay var ise, ve bu yanlis kodlanmissa baskasinin cantasina atabilir binegi bir goz gezdir.[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Yok oyle bir sistem ama sadece ethreal lerde olmuyor. Gemi kapısı duvar summoning gate ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 eger staff'ler icin bir koruma scripti yazdiysan hani spawnlari ellemesinler diye falan, onun icindeki ufak bir bozukluk buna sebep olabilir. incelemen lazim bisey diyemeyecegim :)[signature][hline]Hirsizlik yapmayin, hukumetler rekabetten hoslanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ewt hani şu scp vardır ünlü ownerdan başkası spawna girmesin die onda sorun çıkmış olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yok oda yok arıyorum ya of sağolun yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar