Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GM ve Humans


EviLCrieS

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bugün xigenon serverindaki lunar gate savaşında biz karuslar olarak resmen ezildik. breath e kadar girip vendorlarımız kestiler.savaş başladığında keeperi kaybetmemiz 2 yada 3dk sürdü.savaşa girdiğimden bitimine kadar 13 yada 14 defa Disconnect oldum.yan masamdaki human mage 1 kere bile DC olmadı.bunun sebebini öğreneblirmiyim ?[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Server : Xigenon
LVL : 5x
Nation : Karus
Class : Wariror (Defans)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1.Duwolf artık gm benzeri br şahıs değil(kesinlikle gm değildi zaten,bazı yetkileri vardı o kadar)
2.Elt clanındaki editli charların isimlerini verebilirmisin?Bence versen bile ispatlayamazsın(hayır eltte değilim ama bir süre bulundum ama ordakilerin örn. x,rebaron,asterix lvl kaç olduğunu bilsen edit falan demezsin)
3.Edit charlar açıkça gm ler tarafından belli knight cash alındığı takdirde satılmakta.Üzgünüm ama gerçek bu,fiyatları yazardım ama gerek yok.
4.Özellikle orc tarafında şuan 4-5 edit char var yeni ortaya çıkan.Edit char olmayanlar da gm den item ya da dupe yolu ile item almakta.
5.Xig/human tarafında humandaki noobları atarsan gerçekten iyi ve pk nın anlamını bilen oyuncular var.Pk demek gidip twn basarak np toplamak değildir.
6.Evet orclardan human tarafına geçen oyuncular oldu ve bende onlardan biriyim ama kim olduğum önemli değil.Ve her iki tarafıda bilen birisi olarak emin olun orclarda daha çok full item/yüksek lvl lı adam var ama ne yazıkki nooblar.İnsanların tek avantajı sayıca fazla olmaları.
7.Savaşları bu kadar kısa sürede kazandıran adamların başında toni (ki kendisi lvl 68 bilmeyen pro arkadaşlar için diyorum),donni,kenny(shoran lee benim bildiim),waitforme(cidden iyi bir oyuncu) ve daha ismini saymadığım birçok adam geliyor.Zaten hedefleri direk keeper,gidip kesiolar bu kadar basit.
8.Edit charları ben de sevmiyorum hatta oyunu batırıyorlar ama eminim! çoğu kişiye lvl 65 bi adam verilse,edit likle suçladıkları gerçekten iyi oyuncuların yanlarına bile yaklaşamazlar.
9.ELT clanı şuan çok iyi durumda,gerek lvl partileri gerek pk ları olsun.BB da ise online adam bulmak çok zor.Southpark yeni yeni yapılanıyor.Ottoman zaten eski sultans.

Thnx.

[Bu mesaj sinned tarafından 23 Temmuz 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...