cann Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 arkadaslar bilgisayarımda cpu kullanımını %100 yapan bi virüs var.makine inanılmaz yavaşladı nasıl kurtulabilirm bilgisi olan varsa paylaşsın ltfn format atmak istemiyorum yedeklemeler fln baya uzun iş format atmdan nsl kurtulabilirim yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 http://forum.paticik.com//view.php?id=84205 belki işe yarar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bence makineye güzelce bi format çek. Sonra baştan korumanı alarak spyware'lerden sakın. Cillop gibi olursun[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 1 yıl önce benim başıma gelmişdi bu virüs deil yanlız spy.görev yöneticisinde bilmediin programları kapat.(system ve local service dışındıkalieri)o exe lerden biri yapıo o sorunu.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar