Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme hakkında herşey

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Siteyi güncelleme gibi bi niyetim yoktu ama yoğun ısrarlar üzerine elimdeki bütün body building bilgilerini siteye koydum.

Resimli hareket anlatımları , ilaç tanıtımları ve kullanımları hakkında bilgiler , yeni başlamak isteyenler için bir çok döküman ve daha bir çok şey var sitede. Umarım gym ile ilgilenenlerin işine yarar...

www.gym-world.cjb.net[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 01 Haziran 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

16 yaşındayım da benim hayvan gibi göğüs kaslarım var barfix sayesinde oldu sanırım ama orantısız geliştiler.Sağdaki soldakinden bariz bi şekilde büyük.Ve de meme gibi yani yana doğru yayılmış şekilde deyl top gibi.Bu iki sorunu nassı düzeltirim bi tek bunu öğrenmek sitiyorum.

Bide omuz ve sırt kaslarını geliştirmke için ne yapmam gerek
evde sadce barfix demiri ve dumble var ve gymle uğraşmak istemiyorum...

[Bu mesaj KahnX tarafından 07 Haziran 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

orantısız gelismeyi engellemek icin dogru sekilde hareketleri yapmak lazım.Zemin e falan da baglı vucut sekline ayrıca.
Aksi taktirde bu sekilde gelisimler olur.

Omuz ve sırt icin direk sınav derim.Aslında sınavı farklı sekilde uygulayarak vucudun cogu yerini calıstırabilirsin.Cok faydalı gercekten sınav cekmek.
Kolların kapalı veya acık olmasına gore goguse vurabilirsin.Mesela kapalı iken sisirme yapılabilir.

Ayrıca ust gogusu gelistirceksen bacaklarını yuksekte tutarak sınav cekeceksin.AMa her sınav hareketinde direk omuzlara yuklenir.Eger ki herhangi bi gym e gidecksen zaten orda sırf sırt icin falan da aletler varıdr.ben sahsen uzun zaman calısmadım spor salonlarında.Evde,plajda vs daha guzel :)

Sınav cekerken soyle diyim ii bir eksersiz cekmeye basladıgında 100 den asasına dusmiceksin.10+11+12+13 vs diye gidebilirsin ornegin.Kolay gelsin[signature][hline]icqmsn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaeroFarb, 29 Mayıs 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
www.gym-world.cjb.net

Vücut geliştirme hakkında aradığınız birçok konuyu bulabilirsiniz.

Çok teşekkür ederiz süfer olmuş...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...