Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizli Cennetler

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

var abi...

eğer bi uçak bileti fiyatına kıyabilrisen,

önce burdan bangkoka ucuyosun daha sonra ılk otobuse atlıyıp gece konaklama amaclı thaılandın ılk baskentı olan aytuhayada konaklıyosun ordan otobusle guneye ınıyosun ve ordan tekneye atlayıp KHO SAMET adasına geliyosun hemen bi motor kiraliyosun cantanı atıyosun kucagına ..daha sonra adanın en sonunda kı hotele gıdıyosun.....en sonda bulamaman ımkansız gecelık yaklasık 3 dolara kalabırsın bu arada denızı ve kumu anlatmama gerek yok sanırsam ada the beac filminin cekildigi kho phı phı adasına cok yakın :)
cennet sana iste:) istersen foto godnerebilirim...veya daha detaylı bılgı....[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Sosyal ağlarda paylaş

oha oha oha foto demand ediyorum!!! FOTOOOOO[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Gördüm geçen yaz değil ondan önceki yaz gittim
edit: sorum gizli cennetler, tarihi hedeler değil..
mardindeki tüm kiliselere gittim kızıltepe ye gittim bide bi şelalae vardı (o da kzıltepedeydi sanırım) muhteşem bir şehir..
[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 22 Haziran 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

foto veririm de kendi çıktığım fotoları koymam kz arkadaşım falan var..
benim çıkmadığım fotolarıda koymanın bi anlamı yok..
hepsi 450 kb faalan boyut moyut düşüremem. nettende bulunur fotolar sonçta..
gidip gitmediği öğrenmek istiyosan bunu öğrenemiceksin :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rudyray, 20 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
var abi...

önce burdan bangkoka ucuyosun daha sonra ılk otobuse atlıyıp gece konaklama amaclı thaılandın ılk baskentı olan aytuhayada konaklıyosun ordan otobusle guneye ınıyosun ve ordan tekneye atlayıp KHO SAMET adasına geliyosun hemen bi motor kiraliyosun cantanı atıyosun kucagına ..daha sonra adanın en sonunda kı hotele gıdıyosun.....en sonda bulamaman ımkansız gecelık yaklasık 3 dolara kalabırsın bu arada denızı ve kumu anlatmama gerek yok sanırsam ada the beac filminin cekildigi kho phı phı adasına cok yakın :)
cennet sana iste:) istersen foto godnerebilirim...veya daha detaylı bılgı....
ben bu fotolardan bahsediyodum :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 23 Haziran 2005 09:55 tarihinde demiş ki:
bilmem pek hoşuna gidermi ama sinopta erfelek şelaleri var ve güzel yerler bence. fazla bilende yok sanırım oraları yeşillik su guzel ya araştır biraz dene istersen bi.

ya aslında ardahan çok güzel diyolar,
sinop'a gittim sanırım
amasra bartın karabük safranbolu taraflarına gittim sinop'a da uğradımm mı hatırımda değil. Ama şelale görmedim karadenizde.. Daha çok kanyon gezileri yaptım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 23 Haziran 2005 08:53 tarihinde demiş ki:
said:
rudyray, 20 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
var abi...

cennet sana iste:) istersen foto godnerebilirim...veya daha detaylı bılgı....
ben bu fotolardan bahsediyodum :D

gönderirim arkadaşlar yeterki siz isteyin ama şu an vandayım iş gereği(dip not abi ben boyle bi cafe ıstanbulda gormedım valla samsung lcd monıtorler falan tam kalıte net cafe)
istanbula eve donunce upload ederim...saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Erzuruma kadar gidiyorsanız birde buraya bakın derim.

http://www.ercis.net/modules.php?set_albumName=album07&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_album.php[signature][hline]KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, tüzükler konusunda Brüksel'de Türk ve Rum heyetleri arasında yapılan görüşmelerde, ''Rumlara, izolasyonların kaldırılması ve limanlarının açılması karşılığında Maraş'ı vermeyi önerdiklerini, ancak Rumların bu öneriyi şiddetle reddettiğini'' açıkladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
antalya ve muğla sınırında saklıkent var. şöyleki uçurumun girişine kadar muğla girişinden sonrası antalyadır. içeri girince zaten bambaşka bir yerde olduğunu anlayacaksın. yemek için uygun olması için içerdeki lokantamsı yerde kazık yemektense dışarıda 5dklık yürüyüş mesafesinde "gizli cennet" diye bir yer var 5ytle açık büfe sınırsız yiyecek gayet süper bence.

bunun dışında eskişehire gelirken fidanlık diye tabir edilen bir piknik alanı var oradan dereyi sonuna kadar takip edersen şelalelerle karşılaşıyorsun. bisiklet en iyi ulaşım aracıdır.

çıralı vardır antalyada gayet küçük bir yerdir deniz kenarıdır orman yanıdır. camping alanları mevcuttur yağmurlu ama çok soğuk olmayan bir günde denizin keyfini çıkarabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...