MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Olympos, Kelebek Vadisi gibi gizli cennetleri söyleyebilir misiniz? Tabii daha tam duyulmamış olacak. Pansiyon felan olsun, en fazla bir hotel olsun, yani bakir olsun.. Var mı bildiğiniz böyle yerler?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 var abi... eğer bi uçak bileti fiyatına kıyabilrisen, önce burdan bangkoka ucuyosun daha sonra ılk otobuse atlıyıp gece konaklama amaclı thaılandın ılk baskentı olan aytuhayada konaklıyosun ordan otobusle guneye ınıyosun ve ordan tekneye atlayıp KHO SAMET adasına geliyosun hemen bi motor kiraliyosun cantanı atıyosun kucagına ..daha sonra adanın en sonunda kı hotele gıdıyosun.....en sonda bulamaman ımkansız gecelık yaklasık 3 dolara kalabırsın bu arada denızı ve kumu anlatmama gerek yok sanırsam ada the beac filminin cekildigi kho phı phı adasına cok yakın :) cennet sana iste:) istersen foto godnerebilirim...veya daha detaylı bılgı....[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Foto isteriz,foto isteriz[signature][hline]Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 heveslendim şimdi :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 oha oha oha foto demand ediyorum!!! FOTOOOOO[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 mardin-gayrülseferan kilisesi git gör hem şehri hem kiliseyi[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Gördüm geçen yaz değil ondan önceki yaz gittim edit: sorum gizli cennetler, tarihi hedeler değil.. mardindeki tüm kiliselere gittim kızıltepe ye gittim bide bi şelalae vardı (o da kzıltepedeydi sanırım) muhteşem bir şehir.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 22 Haziran 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben de gittim baya güzel bi şehir ama o fotoları isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 foto veririm de kendi çıktığım fotoları koymam kz arkadaşım falan var.. benim çıkmadığım fotolarıda koymanın bi anlamı yok.. hepsi 450 kb faalan boyut moyut düşüremem. nettende bulunur fotolar sonçta.. gidip gitmediği öğrenmek istiyosan bunu öğrenemiceksin :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Zaten baktım şimdi kilise ffotolarında postlyabileceğim yok ama tarihi ve doğa olarak var resim. ısrarcıysan yollayabiltemi düşünürüm :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: rudyray, 20 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki: var abi... eğer bi uçak bileti fiyatına kıyabilrisen, önce burdan bangkoka ucuyosun daha sonra ılk otobuse atlıyıp gece konaklama amaclı thaılandın ılk baskentı olan aytuhayada konaklıyosun ordan otobusle guneye ınıyosun ve ordan tekneye atlayıp KHO SAMET adasına geliyosun hemen bi motor kiraliyosun cantanı atıyosun kucagına ..daha sonra adanın en sonunda kı hotele gıdıyosun.....en sonda bulamaman ımkansız gecelık yaklasık 3 dolara kalabırsın bu arada denızı ve kumu anlatmama gerek yok sanırsam ada the beac filminin cekildigi kho phı phı adasına cok yakın :) cennet sana iste:) istersen foto godnerebilirim...veya daha detaylı bılgı.... ben bu fotolardan bahsediyodum :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bilmem pek hoşuna gidermi ama sinopta erfelek şelaleri var ve güzel yerler bence. fazla bilende yok sanırım oraları yeşillik su guzel ya araştır biraz dene istersen bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 al arkadaşım sana bu şelalelerle ilgili fotograflar. erfelek şelaleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 the beach filminin cekildigi ada manyak bir$ey kesinlikle gidilmeli paraniz varsa kiyin gidin...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 the beach teki yerin aynısı kelebekler vadisi..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: gokhaan, 23 Haziran 2005 09:55 tarihinde demiş ki: bilmem pek hoşuna gidermi ama sinopta erfelek şelaleri var ve güzel yerler bence. fazla bilende yok sanırım oraları yeşillik su guzel ya araştır biraz dene istersen bi. ya aslında ardahan çok güzel diyolar, sinop'a gittim sanırım amasra bartın karabük safranbolu taraflarına gittim sinop'a da uğradımm mı hatırımda değil. Ama şelale görmedim karadenizde.. Daha çok kanyon gezileri yaptım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yok sinop'a uğramamışız sordum arkadaşa..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Sovereign, 23 Haziran 2005 08:53 tarihinde demiş ki: said: rudyray, 20 Haziran 2005 23:14 tarihinde demiş ki: var abi... eğer bi uçak bileti fiyatına kıyabilrisen, önce burdan bangkoka ucuyosun daha sonra ılk otobuse atlıyıp gece konaklama amaclı thaılandın ılk baskentı olan aytuhayada konaklıyosun ordan otobusle guneye ınıyosun ve ordan tekneye atlayıp KHO SAMET adasına geliyosun hemen bi motor kiraliyosun cantanı atıyosun kucagına ..daha sonra adanın en sonunda kı hotele gıdıyosun.....en sonda bulamaman ımkansız gecelık yaklasık 3 dolara kalabırsın bu arada denızı ve kumu anlatmama gerek yok sanırsam ada the beac filminin cekildigi kho phı phı adasına cok yakın :) cennet sana iste:) istersen foto godnerebilirim...veya daha detaylı bılgı.... ben bu fotolardan bahsediyodum :D gönderirim arkadaşlar yeterki siz isteyin ama şu an vandayım iş gereği(dip not abi ben boyle bi cafe ıstanbulda gormedım valla samsung lcd monıtorler falan tam kalıte net cafe) istanbula eve donunce upload ederim...saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eyv hoca[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben erzurumdan dewam edicem oşvang kilisesi 200-300 yıllık bi tarihi anlatıyo.. tortum selalesi muhtesem suyun akıs hızı sizi kokutabilir.. harika bisiy baloncuklar havada ucusuyo super en yakın zamanda foto da koycam..[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Erzuruma kadar gidiyorsanız birde buraya bakın derim. http://www.ercis.net/modules.php?set_albumName=album07&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_album.php[signature][hline]KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, tüzükler konusunda Brüksel'de Türk ve Rum heyetleri arasında yapılan görüşmelerde, ''Rumlara, izolasyonların kaldırılması ve limanlarının açılması karşılığında Maraş'ı vermeyi önerdiklerini, ancak Rumların bu öneriyi şiddetle reddettiğini'' açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 istanbula geri dondum bir kaca foto koyucam soz verdıgım gıbı ama ..daha evvel hıc foto koymadım ,,yardımcı oalabılcek varsa....cheers![signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 rudyray öyle güzel yazmış ki sanki elinin altında, 2 sokak ötede yürüyerek gidesin geliyor.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 antalya ve muğla sınırında saklıkent var. şöyleki uçurumun girişine kadar muğla girişinden sonrası antalyadır. içeri girince zaten bambaşka bir yerde olduğunu anlayacaksın. yemek için uygun olması için içerdeki lokantamsı yerde kazık yemektense dışarıda 5dklık yürüyüş mesafesinde "gizli cennet" diye bir yer var 5ytle açık büfe sınırsız yiyecek gayet süper bence. bunun dışında eskişehire gelirken fidanlık diye tabir edilen bir piknik alanı var oradan dereyi sonuna kadar takip edersen şelalelerle karşılaşıyorsun. bisiklet en iyi ulaşım aracıdır. çıralı vardır antalyada gayet küçük bir yerdir deniz kenarıdır orman yanıdır. camping alanları mevcuttur yağmurlu ama çok soğuk olmayan bir günde denizin keyfini çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: rudyray, 10 Temmuz 2005 03:47 tarihinde demiş ki: istanbula geri dondum bir kaca foto koyucam soz verdıgım gıbı ama ..daha evvel hıc foto koymadım ,,yardımcı oalabılcek varsa....cheers! nasıl yardımcı olabiliriz? bekliyoruz fotoları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar