Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rose online alani isteruk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda roseonline'a alan olcak kadar potansiyel varmi??isteyelim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
bu arada biri bana ne hawkeri anlatabilirmi ne yer ne icer ne yapar bu ucuyo felanmi :) yada kuslarimi var onlarimi besliyo[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
neden artik ordaki bolumlerin bazilari bana gereksiz geliyo :) rose online potansyierli kesin vardir burda[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
www.gamesrouter.com roseonline'nın avrupa lisansını aldı.Roseeurope açılıyor 17 ülke (England, Norway, Sweden, Finland, Holland, Iceland, Gibraltar, Greece, Turkey, Cypress, Malta, Poland, Denmark, France, Belgium, Switzerland and Luxemburg) buraya dahil ve paralı olacak aylık ücret belli değil henüz.
Arkadaş sanırım potansiyel varmı derken para verip devam edecek var mı anlamında sormuş.
Mesaj tarihi:
yooo burda oynayan ve kendimize bir alan actirmak icin sordum gorenci adamiz hem swg ye hem ona yetismiyo para :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
gir guzel oyun epey benim hosuma gitti[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...